Shirts laten bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod shirts laten bedrukken

Shirts laten bedrukken voor eenheid en herkenbaarheid

Bedrukte shirts zorgen voor een gevoel van eenheid en herkenbaarheid. Daarom is het ook razendpopulair om t-shirts te voorzien van tekst of afbeelding. Naast het herkenbare is het natuurlijk ook belangrijk dat een shirt lekker zit. Daarom heeft u bij ons keuze uit zoveel verschillende t-shirts en polo’s. Voor elke gelegenheid of activiteit het perfecte stofje.

Onze vakbekwame drukkerij medewerkers zorgen voor een opdruk van hoge kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring in het bedrukken van textiel garanderen wij kwaliteit van zowel het shirt als de opdruk. Ook na veelvuldig gebruik en wassen zijn shirt én opdruk nog steeds mooi.

Twijfelt u tussen een bedrukking en borduring? Houdt dan rekening met het volgende:

  • Bedrukken is het mooist op dunnere materialen
  • Borduren kan alleen op dikkere en stevige materialen; op dunnere stoffen zal het snel gaan uitzakken omdat een borduring wat zwaarder is

Bestellen en bezorgen van uw shirts: makkelijk en snel!

Bij GiftsDirect bestelt u uw shirts eenvoudig en snel online. Vraag met een druk op de knop een offerte aan. Wij maken een prijsopgaaf op maat. Bent u hier tevreden over? Dan maakt u de bestelling definitief en gaan wij voor u aan de slag. 

Wist u dat u bij ons kunt rekenen op lage prijzen én supersnelle levering? Dat is mooi meegenomen toch?! Een goede reden om uw shirts te laten bedrukken bij GiftsDirect!