Shirtjes laten bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod shirtjes laten bedrukken

Shirtjes laten bedrukken, hoe gaat dat in zijn werk?

Nog nooit bedrukte t-shirts besteld? Of voor het eerst dat u dit online gaat regelen? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe dit in zijn werk gaat. We leggen het kort uit.

  • U zoekt een geschikt t-shirt uit in onze webshop
  • Met 1 klik op de knop vraagt u een vrijblijvende offerte aan. Hierbij geeft u aan om welke aantallen het gaat en stuurt u een digitale versie van uw logo / afbeelding mee.
  • Wij maken een scherpe prijsopgave op maat voor u.
  • Na uw akkoord op de offerte maken we een gratis digitale proefdruk.
  • U beoordeelt de proefdruk. Is deze goed? Dan starten we het productieproces.

Heel eenvoudig te regelen toch?

Heeft u vragen of specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de live chat service op de website, per mail of telefoon. We helpen u graag! Wist u dat u bij ons terecht kunt voor al uw bedrukte textielpromotiemateriaal en relatiegeschenken? Voor elke gelegenheid en elke prijsklasse het perfecte artikel, bedrukt in onze eigen drukkerij!

Uw bedrukte shirtjes in no time geleverd!

Bij GiftsDirect zijn we u graag zo goed mogelijk van dienst. Daarom kunt u rekenen op persoonlijke service, goede prijzen en hoge kwaliteit. Daarnaast weten we hoe fijn het is om uw bestelling snel in huis te hebben. We zorgen dan ook voor een supersnelle levering van uw bedrukte artikelen. Heeft u iets op zeer korte termijn nodig? Neem dan voor de zekerheid even contact met ons op. We checken dan de voorraad en bespreken de mogelijkheden.