Relatiegeschenk handgel

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod relatiegeschenk handgel

Relatiegeschenk handgel ontwerpen

Wist u dat handgel bij ons bedrukt kan worden met een eigen logo? U kunt heel gemakkelijk aan ons doorgeven welk logo u wilt door het in een bestand naar ons toe te sturen. Eventuele extra wensen kunnen we ook toepassen waarna u een proefdruk ontvangt. Als u de gewenste aantallen en leverdatum hebt doorgegeven kunnen we vrijblijvend een gratis offerte toesturen. Snel en gemakkelijk kunnen wij een relatiegeschenk handgel realiseren.

Relatiegeschenk voor Corona

Ontwerp het relatiegeschenk breder dan alleen handgel en zorg dat de klanten klaar zijn voor pandemieën zoals Corona. Bedruk bijvoorbeeld ook uw bedrijfslogo op mondkapjes. Mondkapjes in combinatie met handgel is het perfecte relatiegeschenk voor 2020. Natuurlijk ook voor daaropvolgende jaren voldoet een mondkapje met handgel als relatiegeschenk. U toont hierbij medeleven en sympathie. In Azië is het al jarenlang vrij normaal om te schenken, wellicht dat het sinds de komst van Corona in Europa ook zeer normaal is om een relatiegeschenk handgel te geven.

Ons aanbod handgel

We hebben een verschillend aanbod handgel. Handgelpompjes voor drukke plekken waar veel wordt doorgelopen zoals een ingang. Zeer geschikt voor grote bedrijven waar de vloeistof snel op gaat. Voor kleine bedrijven of particulieren hebben ook kleine handgelflesje die u overal mee naar toe kunt nemen. Doordat het gemakkelijk in de broekzak of tas past heeft u altijd schone handen. Bedenk dus bij het geven van handgel als relatiegeschenk hoe de handgel wordt gebruikt. Een handgelpompje zal door veel mensen onwetend wordt gebruikt. Kleine handgel zal altijd persoonlijk worden gebruikt waar mensen het over uw bedrijf kunnen hebben.