Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Promotiekleding

promotiekledingPromotiekleding is op diverse manieren inzetbaar. Kiest u er bijvoorbeeld voor om promotiekleding in te zetten als weggevertjes op evenementen, staat u binnenkort met uw medewerkers op een evenement of beurs en wilt u uw medewerkers voorzien van professionele promotiekleding of wilt u gewoon kwalitatieve promotiekleding die u dagelijks kunt inzetten tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden? Al deze opties behoren tot uw mogelijkheden en daarom hebben wij in ons onderstaande overzicht een gevarieerd overzicht samengesteld van diverse soorten promotiekleding.
Kunt u geen geschikt kledingstuk vinden? Bekijkt u dan ook nog eens onze softshell jassen, overhemden met logo of t-shirts.

Promotiekleding inzetten tijdens beurzen en evenementen

Of u nou promotie t-shirts of polo’s met bedrukking gratis weggeeft aan bezoekers van het evenement of dat u uw medewerkers goed voor de dag laat komen, voor iedere doelstelling hebben wij de geschikte textiel beschikbaar. Wij kunnen uw promotiekleding voor zeer aantrekkelijke prijzen bedrukken met uw eigen opdruk. Heeft u vragen of wilt u graag eerst meer informatie ontvangen omtrent een specifiek product, dan kunt u uiteraard vrijblijvend een offerte aanvraag indienen. Wij staan dagelijks voor u klaar en kunnen uw bestelling razendsnel leveren.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service
1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

De keuzes van type promotiekleding per branche of activiteit

We zien vaak dat per branche diverse type kledingstukken ingezet worden als promotiemiddel. Zo kiest de hovenier veelal voor een bedrukte bodywarmer en tijdens beurzen en evenementen wordt er als weggevertje meestal gekozen voor een goedkoop bedrukt t-shirt. Ondernemingen die vaker op beurzen staan, en hierbij de diensten promoten, kiezen veelal voor nette bedrukte overhemden.

Het maakt niet uit welke keuze u maakt, bij Giftsdirect bent u aan het juiste adres om uw promotiekleding van uw eigen logo, bedrijfsnaam of merknaam te voorzien. Voor vragen of een proefdruk kunt u uiteraard even contact met ons opnemen.

 

 

GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops