Lippenbalsem met logo

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod lippenbalsem met logo

Deale lippenbalsem stick

Lippenbalsem met eigen logo

Bij Giftsdirect ontwerp uzelf uw eigen lippenbalsem met logo. Upload gemakkelijk bestanden om uw logo en tekst door te sturen naar ons. Vanaf 50 stuks kunt u bij ons al een offerte aanvragen voor lippenbalsem met logo. Gaat u bijvoorbeeld trouwen? Geef de gasten een cadeau mee als bedankje onder het mom ‘spread the love met zachte lippen’. Zo zijn er nog een tig aan momenten waarbij het bedrukken van lippenbalsem met logo een zeer geschikt en ludiek cadeau is.

Lippenbalsem met clublogo

Natuurlijk kunt u bij ons ook lippenbalsem met clublogo ontwerpen. Voor de voetbalclub of andere sportverenigingen maar ook voor andere instanties of organisaties. Doordat veel mensen gebruik maken van lippenbalsem en het vrij gemakkelijk is om mee te nemen wordt uw club, vereniging of organisaties op veel locaties gepromoot. Met een ludieke actie erbij zorgt u voor veel blije gezichten en een goede promotie. Geef bijvoorbeeld lippenbalsem weg op een koude zaterdagochtend met veel wind bij een voetbalclub. Met een briefje erbij om de ouders te bedanken voor hun support: ‘Bedankt voor uw support op de zaterdagochtend, hierbij een kleinigheidje als bedankje’.

 

Lippenbalsem met bedrijfslogo

De beste marketing voor een bedrijf is mond-tot-mondreclame omdat de mensen vanuit zichzelf reclame maken voor een bedrijf. Het bedrukken van lippenbalsem met logo van uw bedrijf zal ook zeker bijdragen aan goede mond-tot-mond reclame. Mensen zullen spreken over het kleinigheidje wat ze hebben gekregen aan directe vrienden en familie. Elke keer als ze de lippen willen invetten komt uw bedrijfslogo onder de aandacht bij de mensen. Een klein gebaar met kans op grote uitkomsten.

Lippenbalsem met logo


Bekijk ook eens: