Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Kerstsokken met foto

Kerstsokken met fotoHét ideale geschenk om weg te geven: kerstsokken met een foto naar eigen wens. Een leuke aanvulling voor kerstpakketten om weg te geven aan uw personeel of klantrelaties. Maar ook als kleinigheidje, weggevertje of promotiemateriaal doen kerstsokken met foto het erg goed tijdens de gezellige kerstdagen. Wacht dus niet langer en geef vandaag nog uw wensen van bedrukking door via de productpagina. Uw kunt zelf bepalen welke foto er op de kerstsokken moet staan. Ontvang gratis een vrijblijvende offerte met een gratis digitale proefdruk. Zo waarborgen we de kwaliteit van bedrukking en weten we zeker dat de kerstsokken met foto voldoen aan uw verwachtingen. Kunt u geen keuze make uit ons onderstaande aanbod kerstsokken? Bekijk dan ons gehele aanbod sokken die we ook kunnen bedrukken met een leuke kerstfoto.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service
1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Kerstsokken met foto zelf ontwerpen

Hoe gaaf is dat, uw eigen kerstsokken met foto ontwerpen. U kunt er voor kiezen om de kerstsokken met foto commercieel invulling te geven door een foto met bedrijfslogo te gebruiken. Of ga juist voor een grappige foto en zorg voor een lach op de gezichten van anderen. U bepaald! Met snelle en persoonlijke service begeleiden we u graag. Hierdoor waarborgen we de kwaliteit zoals de fotoscherpte en weet u zeker dat de kerstsokken met foto voldoen aan uw verwachtingen. Wel zo fijn! Wacht dus niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via de productpagina. Liever eerst nog wat meer informatie of wilt u graag dat we meedenken? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We helpen u graag.

 

Ons aanbod kerstproducten

Naast de mogelijkheid om uw eigen kerstsokken met foto te maken hebben we meer leuke kerst producten. Wat dacht u bijvoorbeeld van ons aanbod kersttruien die we ook kunnen bedrukken naar eigen wens. Met leuke kerstsokken en een bedrukte kersttrui is het heerlijk vertoeven op kerstavond. Met lekkernijen uit het kerstpakket begint u kerst helemaal goed! We hebben namelijk een heel groot en divers aanbod kerstpakketten. Met de mogelijkheid tot het bedrukken van een kerstpakket slaagt u altijd bij ons. Neem dus vooral eens een kijkje bij onze kerstgeschenken en overige seizoengeschenken vol met producten voor de winter. Niet alleen leuk om weg te geven, maar ook leuk om te krijgen!

© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops