Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Handgel met logo

We kunnen voor je handgel met logo bedrukken voor bijvoorbeeld bedrijven, verenigingen of andere instanties. We hebben handgelpompjes van 240ml voor grote bedrijven en kleine handgel potjes die je gemakkelijk mee kunt nemen. Bedruk de handgel met je eigen logo en toon medeleven voor je klanten of personeel.

Handgel met logo: een goede marketingstrategie

Door handgel te bedrukken met je logo zorg je ervoor dat veel mensen met je bedrijf of organisatie in aanraking komen. Sinds de komst van Corona is het gebruik van handgel sterk toegenomen om besmettingen te verminderen. Daarbij is de verwachting dat de komst van pandemieën in de toekomst steeds vaker voorkomen. Wees dus voorbereid, bescherm je personeel en klanten waarbij jij je logo promoot.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Handgel met logo als relatiegeschenk

In Azië gaan ze al beter om met virussen door het dragen van mondkapjes. In Aziatische landen geven ze bijvoorbeeld al lange tijd relatiegeschenken als blijk van medeleven en sympathie. Na de komst van Corona gaat Europa er ook al serieuzer mee om. Laat zien dat je medeleven toont en geef mondkapjes in combinatie met handgel als relatiegeschenk. Actueel, verrassend en een zorgzaam relatiegeschenk.

Verschillende soorten

We hebben een variërend aanbod handgel. We hebben grote handgelpompjes die je kunt gebruiken op drukke plekken of waar veel doorloop is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ingang, vergaderzaal of kantine. Supermarkten en kledingwinkels gebruiken het al veelvuldig. Je kan er ook voor kiezen om kleine handgel met logo te bedrukken. Deze kunnen de mensen zelf meenemen naar elke plek. Het voordeel is dat jouw handgel met logo op meer plekken komt en dus jouw bedrijfslogo in aanraking komt met meer mensen. Heb je dus klanten met veel personeel of die een groot pand bezitten met veel doorloop? Ga voor een handgelpomp. Heb je een kleine klant die een klein pand heeft en veelal onderweg is. Zorg dat de klant goed voorbereid op weggaat met jou handgel met logo.

© 2020 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman