Handgel met logo

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod handgel met logo

Handgel 10ml.

Huidreinigingsgel

Huidreinigingsmiddel

Handgel met logo: een goede marketingstrategie

Door handgel te bedrukken met uw logo zorgt u ervoor dat veel mensen met uw bedrijf of organisatie in aanraking komen. Sinds de komst van Corona is het gebruik van handgel sterk toegenomen om besmettingen te verminderen. Daarbij is de verwachting dat de komst van pandemieën in de toekomst steeds vaker voorkomen. Wees dus voorbereid, bescherm uw personeel en klanten waarbij u logo wordt promoot.

Handgel met logo als relatiegeschenk

In Azië gaan ze al beter om met virussen door het dragen van mondkapjes. In Aziatische landen geven ze bijvoorbeeld al lange tijd relatiegeschenken als blijk van medeleven en sympathie. Na de komst van Corona gaat Europa er ook al serieuzer mee om. Laat zien dat u medeleven toont en geef mondkapjes in combinatie met handgel als relatiegeschenk. Actueel, verrassend en een zorgzaam relatiegeschenk.

Verschillende soorten

We hebben een variërend aanbod handgel. We hebben grote handgelpompjes die u kunt gebruiken op drukke plekken of waar veel doorloop is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ingang, vergaderzaal of kantine. Supermarkten en kledingwinkels gebruiken het al veelvuldig. U kunt er ook voor kiezen om kleine handgel met logo te bedrukken. Deze kunnen de mensen zelf meenemen naar elke plek. Het voordeel is dat jouw handgel met logo op meer plekken komt en dus jouw bedrijfslogo in aanraking komt met meer mensen. Heb u dus klanten met veel personeel of die een groot pand bezitten met veel doorloop? Ga voor een handgelpomp. Heeft u een kleine klant die een klein pand heeft en veelal onderweg is. Zorg dat de klant goed voorbereid op weggaat met jou handgel met logo.