Handgel bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod handgel bedrukken

Handgel bedrukken met bedrijfslogo

Bescherm uzelf en uw personeel door handgel aan te schaffen. Met het hoge alcoholpercentage worden de  bacteriën gedood en worden besmettingen voorkomen. We hebben een verschillend aanbod. Je kunt bijvoorbeeld een handgelpompje met 240ml aanschaffen op drukke en doorlopende plekken. Daarnaast hebben we ook kleine hand gel pocketbac die gemakkelijk overal mee naar toe kan worden genomen. Zorg ervoor dat personeel en bezoekende klanten maximaal beschermd worden.

Marketing met handgel

Sinds de komst van het Coronavirus begin 2020 is het gebruik van handgel sterk toegenomen. In combinatie met het dragen van mondkapjes voorkomt u besmettingen. Naast het tegengaan van besmettingen kunt u in deze tijd ook aan je bedrijfsnaam werken. Zorg dat mensen in aanraking komen met je bedrijfsnaam. Helemaal in tijden van pandemieën zullen mensen veel gebruik maken van de handgel en zullen u hiervoor zeer dankbaar zijn. Draag dus bij aan minder besmettingen en merkopbouw, ga handgel bedrukken met uw eigen logo.

Blijf de handen goed wassen

De ziektewekkers blijft u het best verwijderen door je handen goed schoon te maken met water en zeep. Op vieze handen blijft de handgel met alcohol minder plakken waardoor het de werking minder goed doet. Gebruik van handgel is voornamelijk bedoeld wanneer u lange tijd geen mogelijkheid hebt om je handen te wassen. Daarbij moet je handgel niet te veel gebruiken omdat de ziekteverwekkers er bij veel gebruik ongevoelig voor worden. Kortom, was zo veel mogelijk uw handen gewoon met water en zeep. Eenmaal de handen gewassen is het ook belangrijk dat u zo min mogelijk uw gezicht raakt om besmettingen te voorkomen.