Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Handgel bedrukken

Bij ons kun je zeer gemakkelijk je eigen handgel bedrukken. Stuur ons je eigen logo met extra wensen op en ontvang een gratis proefdruk. We kunnen snel en in grote aantallen leveren.

Handgel bedrukken met bedrijfslogo

Bescherm jezelf en je personeel door handgel aan te schaffen. Met het hoge alcoholpercentage dood je bacteriën en voorkom je besmettingen. We hebben een verschillend aanbod. Je kunt bijvoorbeeld een handgelpompje met 240ml aanschaffen op drukke en doorlopende plekken. Daarnaast hebben we ook kleine hand gel pocketbac die je gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen. Bedenk dus hoe jij je personeel en bezoekende klanten maximaal kunt beschermen.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Marketing met handgel

Sinds de komst van het Coronavirus begin 2020 is het gebruik van handgel sterk toegenomen. In combinatie met het dragen van mondkapjes voorkom je besmettingen. Naast het tegengaan van besmettingen kun je in deze tijd ook aan je bedrijfsnaam werken. Zorg dat mensen in aanraking komen met je bedrijfsnaam. Helemaal in tijden van pandemieën zullen mensen veel gebruik maken van de handgel en zullen je hiervoor zeer dankbaar zijn. Draag dus bij aan minder besmettingen en merkopbouw, ga handgel bedrukken met je eigen logo.

Blijf je handen goed wassen

De ziektewekkers blijf je het best verwijderen door je handen goed schoon te maken met water en zeep. Op vieze handen blijft de handgel met alcohol minder plakken waardoor het de werking minder goed doet. Gebruik van handgel is voornamelijk bedoeld wanneer je lange tijd geen mogelijkheid hebt om je handen te wassen. Daarbij moet je handgel niet te veel gebruiken omdat de ziekteverwekkers er bij veel gebruik ongevoelig voor worden. Kortom, was zo veel mogelijk je handen gewoon met water en zeep. Eenmaal je handen gewassen is het ook belangrijk dat je zo min mogelijk je gezicht raakt om besmettingen te voorkomen.

© 2020 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman