Handgel bedrijf

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod handgel bedrijf

Handgel 10ml.

Huidreinigingsgel

Huidreinigingsmiddel

Giftsdirect: het handgel bedrijf

We zijn het perfecte handgel bedrijf als het gaat om bedrukking. We kunnen namelijk gemakkelijk en snel een scherpe offerte opstellen met grote aantallen handgel. Graag uw eigen bedrijfslogo erop? Ook dat is bij ons mogelijk. Dit kan zeer gemakkelijk door uw bedrijfslogo en eventuele extra wensen naar ons toe te sturen. We kunnen u hierbij een gratis visuele proefdruk toesturen. Stuur ons nu uw bedrijfslogo toe met de gewenste aantallen en gaan graag voor u bezig.

Handgel met bedrijfslogo

Door handgel met uw bedrijfslogo te bedrukken zorgt u ervoor dat u voorloopt in de strijd tegen pandemieën zoals Corona. U kunt zowel uzelf als uw eigen personeel beschermen maar ook uw klanten. Geef bijvoorbeeld handgel met uw bedrijfslogo als relatiegeschenk. U toont medeleven en wil graag voorkomen dat er besmettingen komen bij jouw belangrijkste doelgroep: de klant. Toon nog meer medeleven door mondkapjes te bedrukken met logo, tekst en kleur. Zo zijn uw klanten optimaal voorbereid op pandemieën. Geef het bijvoorbeeld als relatiegeschenk: uniek en sympathiek.

Ons aanbod handgel

We hebben verschillende groottes handgel. Door de mogelijkheid op bedrukkingen zijn we het handgel bedrijf van Nederland. Een handgelpompje die geschikt is voor vaak gebruik maar wel op een plek wordt gebruikt. Een goede plek voor doorloopplekken of andere drukke plekken. Geen drukke plekken? Bedruk dan handgel met uw eigen bedrijf op kleine meeneem handgel. Deze kunnen de mensen gemakkelijk overal mee naar toe nemen door het in hun broekzak of tas te bewaren. Enige nadeel is dat er relatief weinig in zit en dus niet geschikt is voor complete groepen. Voor het bedrukken van uw bedrijfslogo op handgel is het dus goed om te bekijken aan wie u het geeft.