Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Handgel bedrijf

Handgel met je eigen bedrijf bedrukken is bij ons mogelijk. Je kunt hierbij kiezen uit handgelpompjes maar ook handige meeneem handgel. Met je eigen bedrijfslogo op handgel zijn mensen jouw bedrijf zeer dankbaar en voorkom je besmettingen.

Giftsdirect: het handgel bedrijf

We zijn het perfecte bedrijf als het gaat om handgel. We kunnen namelijk gemakkelijk en snel een scherpe offerte opstellen met grote aantallen handgel. Graag je eigen bedrijfslogo erop? Ook dat is bij ons mogelijk. Dit kan zeer gemakkelijk door je bedrijfslogo en eventuele extra wensen naar ons toe te sturen. We kunnen je hierbij een gratis visuele proefdruk toesturen. Stuur ons nu je bedrijfslogo toe met je gewenste aantallen en gaan graag voor je bezig.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Handgel met bedrijfslogo

Door handgel met je bedrijfslogo te bedrukken zorg je ervoor dat je voorloopt in de strijd tegen pandemieën zoals Corona. Je kunt zowel jezelf als je eigen personeel beschermen maar ook je klanten. Geef bijvoorbeeld handgel met je bedrijfslogo als relatiegeschenk. Je toont medeleven en wil graag voorkomen dat er besmettingen komen bij jouw belangrijkste doelgroep: je klant. Toon nog meer medeleven door mondkapjes te bedrukken met logo, tekst en kleur. Zo zijn je klanten optimaal voorbereid op pandemieën. Geef het bijvoorbeeld als relatiegeschenk: uniek en sympathiek.

Ons aanbod handgel

We hebben verschillende groottes handgel. Een handgelpompje die geschikt is voor vaak gebruik maar wel op een plek wordt gebruikt. Een goede plek voor doorloopplekken of andere drukke plekken. Geen drukke plekken? Bedruk dan handgel met je eigen bedrijf op kleine meeneem handgel. Deze kunnen de mensen gemakkelijk overal mee naar toe nemen door het in hun broekzak of tas te bewaren. Enige nadeel is dat er relatief weinig in zit en dus niet geschikt is voor complete groepen. Voor het bedrukken van je bedrijfslogo op handgel is het dus goed om te bekijken aan wie je het geeft.

© 2020 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman