Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Hand gel pocketbac

Handig om overal mee naar toe te nemen: hand gel pocketbac. Altijd handgel binnen handbereik zodat je om elke plek bacteriën kunt doden. Zorg niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen dat handen altijd schoon zijn.

Neem het overal mee naar toe: hand gel pocketbac

Het beste om bacteriën te doden is door veelvuldig je handen te wassen met water en zeep. Je kunt dus wel een grote handgelpomp aanschaffen maar dan kun je het niet meenemen. Een handgelpomp staat vaak op een vast plek ergens in een pand waar je vast ook wel je handen kunt wassen. Wanneer je niet je handen kunt wassen is een hand gel pocketbac ideaal. Handgel is namelijk goed om te gebruiken wanneer er geen water in de buurt is en je al lange tijd niet meer je handen kunt desinfecteren.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service
1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Bedruk je hand gel pocketbac met een logo

Je kunt bij ons je handige meeneem handgel bedrukken met je eigen logo. Je eigen bedrijfslogo op de handgel zorgt ervoor dat veel mensen in aanraking komen met je bedrijf. Doordat hand gel pocketbac naar veel plekken wordt meegenomen zijn er grote groepen die je logo te zien krijgen. Laat staan dat mensen op een plek zijn en hun handen niet kunnen wassen. Hoe dankbaar zullen de mensen zijn als iemand handgel meeheeft met jouw bedrijfslogo. Er zal vast een praatje over gemaakt worden: “dit heb ik gekregen van...”.

Leuk om te geven

De hand gel pocketbac is ook zeer leuk om cadeau te geven aan een ander. Doordat je bij ons de handgel kunt bedrukken kun je het zelfs personaliseren. Niet alleen nuttig maar ook een cadeau waarbij je veel medeleven toont. Bekijk welk soort handgel je wilt, geef je logo en wensen door waarna voor jou graag aan de slag gaan.

GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops