Gegraveerde pen

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod gegraveerde pen

Waarom een gegraveerde pen?

Het geven van een gegraveerde pen kan verschillende functies hebben. Goedkope bedrukte pennen worden voornamelijk besteld voor promotiedoeleinden. Wilt u dus de potentiële kopers zich ergens voor gaan inschrijven? Zorg dat ze het formulier met de mooi gegraveerde pen gaan invullen. U kan er ook voor kiezen om juist te gaan voor een luxe gegraveerde pen voor bijvoorbeeld een notaris. Zorg dat de klanten die de hypotheek ondertekenen dit wel doen met een luxe pen. De uitstraling van een bedrijf is namelijk ook belangrijk.

 

Pennen rondom bedrukken

Naast een gegraveerde pen met een klein logo of paar woorden kunt u er ook voor kiezen om een pen helemaal rondom te bedrukken. Door de pennen rondom te bedrukken wordt de ruimte op de pen optimaal benut. Deze manier van bedrukken is goedkoop en kan met meerdere kleurcombinaties zonder een meerprijs. Met een 360° bedrukte pen weet u zeker dat het opvalt en heeft u een eigengemaakte, originele gegraveerde pen.

 

Een gegraveerde pen van Giftsdirect

Bij ons kunt u heel gemakkelijk graveren, hiervoor hoeft u alleen maar de wensen door te geven. Als u eenmaal duidelijk heeft welke pen u wilt gebruiken voor welke situatie kunt u ons de wensen doorgeven. Eenmaal de wensen van het logo of de tekst doorgeven? Wij gaan een digitale proefdruk toesturen zodat u zeker weet dat u wensen worden behartigd. Eenmaal akkoord wordt er een offerte opgesteld. Akkoord met de offerte? We zijn klaar om uw gewenste pennen te maken!