Bedrukking textiel

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod bedrukking textiel

Caliber muts

Irwin beanie

Katoenen sokken met logo

Kruger unisex sweater

Redwood sjaal

San Diego cap

Bedrukking van textiel een klus voor vakmensen

Een lichtgewicht t-shirt kan heel mooi bedrukt worden maar niet geborduurd. Geribbelde stof heeft een andere druktechniek dan superglad materiaal. Het zijn een paar voorbeelden waarom de bedrukking van textiel door vakmensen moet worden gedaan.

Bij GiftsDirect kunt u rekenen op kwaliteit van het kledingstuk en de bedrukking. Wij adviseren u welke techniek het beste past. Wilt u graag een geborduurde naam en logo? Vraag dan na welke kledingstukken hiervoor geschikt zijn. Standaard kunt u ervan uitgaan dat een wat zwaardere stof geborduurd kan worden en dunne stof niet.

GiftsDirect: van polo’s tot overhemden en van gepersonaliseerde sokken tot schorten, wij hebben het voor u!

Online bedrukking van textiel: snel geregeld!

In onze webshop heeft u de bedrukking van uw kledingstuk zo geregeld. U zoekt eerst het artikel van uw wens uit. Vervolgens vraagt u een offerte aan. Stuurt u direct een digitale versie van uw logo mee? Wij maken een aanbod op maat. Na uw goedkeuring van de offerte maken we de bestelling definitief. Duidelijke, korte lijntjes houden de communicatie helder en u weet precies wat u kunt verwachten.

Wist u dat wij supersnel kunnen leveren? Vraag vandaag nog uw offerte aan en voor u het weet staat de bezorger met uw bestelling op de stoep!

Bedrukking textiel


Bekijk ook eens: