Zandloper bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod zandloper bedrukken

Zandloper met logo bedrukken

Een zandloper met logo kan de professionaliteit verhogen en de naamsbekendheid vergroten. Zo kunt u een zandloper met logo bedrukken van het spel om ervoor te zorgen dat de zandloper niet kwijt raakt. Een zandloper van een bepaald spel blijft hierdoor bij het spel. Tevens straalt de zandloper met logo van het spel ook luxe uit, handig voor de relatief dure spellen. Natuurlijk kunt u ook een zandloper bedrukken met bedrijfslogo en weggeven als promotiemateriaal. Bijvoorbeeld de speelgoedwinkels die gratis een bedrukte zandloper weggeven bij aanschaf van spellen. Zo wordt de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot. Bij het proces van bedrukken helpen we met deskundig advies en denken we graag met u mee, zo weten we zeker dat uw verwachtingen worden voldaan. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen via de contactpagina.

Zandloper relatiegeschenk

Vang de tijd in stijl met ons elegante zandloper relatiegeschenk! Een perfecte symbiose van functionaliteit en esthetiek, deze zandloper straalt verfijning uit terwijl hij de verstreken tijd met precisie meet. Of het nu gaat om het markeren van belangrijke momenten, het inspireren van efficiënt werken, of simpelweg om een vleugje klasse toe te voegen aan elk bureau, onze zandloper is het ideale cadeau. Personaliseer het met uw bedrijfslogo en maak een blijvende indruk op uw klanten en partners. Een tijdloos relatiegeschenk dat de tand des tijds zal doorstaan!

Eenvoudig zandloper bedrukken in 3 stappen

Een zandloper bedrukken is zeer gemakkelijk. U doet dit als volgt:

  1. Filter allereerst op prijs en kleur om een geschikte zandloper in de juiste kleur te vinden die past binnen uw budget.
  2. Vervolgens kunt u de wensen van bedrukking via de productpagina aan ons doorgeven. Dit kan door logo of ander ontwerp te uploaden. U kunt ook de wensen van bedrukking via het opmerkingenveld doorgeven wanneer u nog geen ontwerp hebt.
  3. Tot slot geeft u de gewenste aantallen en leverdatum aan om de offerteaanvraag af te ronden. Zodra we de aanvraag voor het bedrukken van de zandlopers binnen hebben gekregen gaan we gelijk aan de slag en ontvangt u van ons gratis digitale proefdruk retour. Zo waarborgen we de kwaliteit van de bedrukking en is de hoge kwaliteit gegarandeerd. Wel zo fijn!