Spelletjes bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod spelletjes

Spelletjes bedrukken als leuk cadeau

Staat u binnenkort op een evenement of wilt u graag specifiek mensen bedanken met een gezelschapsspel dan is het een goed idee om uw spel te bedrukken met uw eigen persoonlijke boodschap, merknaam of bedrijfslogo. Een spelletje met bedrukking is een leuk cadeau die iedereen graag wil ontvangen.

Ook de kleine breinkrakers met logo zijn ideaal om in te zetten tijdens evenementen of beurzen. Het voordeel is dat een breinkraker een leuk spelletje is die vaak bij mensen op de keukentafel verschijnt voor vrienden en familie. Een ideale manier om op een creatieve manier in te spelen via branding.

De spellen groothandel van Nederland

Giftsdirect is de groothandel waar u eenvoudig, goedkoop en professionele spellen tegen zeer lage tarieven kunt afnemen. Het voordeel is dat wij tevens via onze drukkerij uw spellen goedkoop kunnen laten bedrukken. Wilt u graag meer informatie dan kunt u uiteraard contact opnemen. Indien u niet het gewenste spel in het bovenstaande overzicht kunt vinden en toch liever op zoek bent naar andere cadeau's, dan kunt u bij ons tevens uw stressballen bedrukken en andere vrije tijds artikelen