Persoonlijke geschenken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod persoonlijke geschenken

Gepersonaliseerde geschenken

Gepersonaliseerde geschenken zijn dankbare geschenken om weg te geven! Iedereen vindt het leuk om een mooi cadeau met zijn of haar naam te krijgen. Zeker als het geschenken van waarde zijn. Uit onderzoek blijkt dat mensen een gepersonaliseerd geschenk vaker en langer gebruiken dan niet gepersonaliseerde geschenken.

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Een teken van waardering en een geweldig promotiemiddel. Door het grote aanbod is het de kunst om onderscheidend te zijn. Gepersonaliseerde relatiegeschenken zijn hiervoor zeer geschikt. Naast uw naam en logo kunt u de gepersonaliseerde relatiegeschenken voorzien van een persoonlijke tekst. Een origineel relatiegeschenk met een unieke opdruk bestelt u bij GiftsDirect!

Uw persoonlijke geschenken vakkundig bedrukt

Een geschenk wordt pas persoonlijk wanneer er een persoonlijke opdruk op staat. En daar zijn wij in gespecialiseerd! In onze eigen drukkerij voorzien we het gepersonaliseerde relatiegeschenk van een opdruk, gravure of borduursel. Vakkundig, nauwkeurig en snel maken we gepersonaliseerde geschenken. Het proces bestaat uit een aantal stappen:

  • U kiest een passend promotieartikel in de webshop en vraagt een vrijblijvende offerte aan (stuur direct uw logo mee)
  • Tevreden over het scherpe prijsvoorstel? Maak uw bestelling definitief.
  • Wij maken een gratis digitale proefdruk die u kunt beoordelen
  • Voldoet de proefdruk aan uw wensen/eisen? Dan starten we het productieproces.
  • Binnen 5-7 werkdagen is uw bestelling klaar en ontvangt u de persoonlijke geschenken!

Het kan natuurlijk zijn dat u naar aanleiding van de drukproef wijzigingen wilt doorvoeren. Geen probleem, laat het ons weten: de opdruk moet volledig naar wens zijn! Pas dan gaan we de persoonlijke geschenken produceren. Zo garanderen we volledige klanttevredenheid en kwaliteit!

Persoonlijke geschenken op maat

Heeft u een bijzondere wens, of een specifiek artikel in gedachten? Wij leveren maatwerk. Neem contact met ons op, we bespreken uw wensen en gaan aan de slag. Of het nu gaat om sokken, powerbanks, zonnebrillen, petten, sleutelhangers of gereedschap gaat of een specifiek product dat niet in onze webshop staat: we regelen het voor u. Persoonlijke geschenken die volledig aan uw wens voldoen, daar gaan wij voor!