Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Zakelijke relatiegeschenken

Het geven van cadeaus aan zakelijke relaties is al jarenlang een mooie manier om uw blijk van waardering te tonen. Bovendien is het een zeer goed promotiemiddel. Stelt u zich het gevoel wat de ontvanger krijgt wanneer u het geschenk overhandigd maar eens voor. Dit gevoel zal hij of zij koppelen aan u en uw bedrijf. Elke keer wanneer het cadeautje gebruikt wordt zal men ook weer aan u denken. Zo blijft u mooi “in the picture”!

Bij Giftsdirect bent u aan het juiste adres voor al uw zakelijke relatiegeschenken. Of u nu zoekt naar originele bedrijfsgadgets, goedkope weggevertjes of luxe cadeaus, u vindt het allemaal in onze webshop. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hoofdtelefoon, een luxe schrijfmap, handige zelfklevende notitieblaadjes of een powerbank? Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment. Kijk maar eens rustig rond. Heeft u tussendoor vragen? Maak dan gebruik van onze online chatservice, wij staan graag voor u klaar!

Een persoonlijk tintje aan uw zakelijke relatiegeschenken

Door het artikel te laten bedrukken met uw naam, logo of een persoonlijke tekst maakt u het cadeau nog persoonlijker. Wij zijn gespecialiseerd in zakelijke relatiegeschenken bedrukken. Hiervoor beschikken wij over onze eigen drukkerij en graveeratelier, waar wij alle producten uit onze webwinkel voor u kunnen bedrukken. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring en weten dan ook precies welke druktechniek het beste past bij welk product. Zo garanderen wij de hoogste kwaliteit van zowel het artikel zelf als de opdruk. Ook na veelvuldig gebruik is deze nog steeds even scherp als in het begin.

Wist u dat wij uw bestelling zeer snel kunnen leveren? Dit is één van de voordelen van onze eigen drukkerij. De lijntjes zijn kort; wij kunnen meteen na uw goedkeuring van de gratis digitale proefdruk aan de slag met het bedrukken van uw cadeaus. Voor u het weet staat de bezorger al bij u op de stoep met de bestelling! 

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service
1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

© 2021 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops