Wijn kado

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod wijn kado

CEZIL Ijs Emmer

HOXMAR Stop Vacuum Pomp

Ijsblokjes in etui

KABALT Stop Vacuum Pomp

Ronde onderzetters kurk

Wijnrek Montego Bay

Wijnset in wijnkist

Uw wijn kado vakkundig bedrukt of gegraveerd bij GiftsDirect

In onze eigen drukkerij voorzien wij elk relatiegeschenk van een mooie opdruk of gravure. Wat dacht u bijvoorbeeld van een luxe kelnersmes met een mooie gravure van uw naam en logo? Of een houten wijnkist waarin we de gewenste tekst of afbeelding laseren? Een origineel etiket op een wijnfles hoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het bedrukken van promotieartikelen en relatiegeschenken, waaronder wijngeschenken. U merkt dit aan:

  • Professioneel advies over de beste druktechniek
  • Hoge kwaliteit van de opdruk – na vaak gebruiken is deze nog net zo mooi als in het begin

Wist u dat u bij GiftsDirect kunt rekenen op de scherpste prijzen én een superkorte levertijd? Daar wilt u tot ook van profiteren? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Wat moet u doen om uw wijn kado te laten bedrukken?

Het is supereenvoudig om een relatiegeschenk met opdruk te regelen bij GiftsDirect. We hebben van u alleen maar een digitale versie van uw logo of de gewenste opdruk nodig. De rest regelen wij!

Voordat we starten met het bedrukken krijgt u altijd eerst een digitale proefdruk. Deze controleert u. Wilt u nog wijzigingen? Geef het aan ons door. Bent u helemaal tevreden? Dan starten we met bedrukken, laseren of graveren. U heeft, na goedkeuring van de drukproef, uw wijn kado binnen 5-7 werkdagen in huis.