Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Voetbal tassen

Bent u met uw voetbalteam op zoek naar meerdere professionele voetbaltassen die voorzien zijn van het logo van uw voetbalvereniging? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij hebben voor u een overzicht samengesteld van diverse tassen die uitstekend ingezet kunnen worden als voetbal tas.

Betrouwbare kwalitatieve tassen waar u en uw team jarenlang plezier van hebben. Doordat wij beschikken over een professionele drukkerij en een zeer grote voorraad kunnen wij u zo snel mogelijk voorzien van uw bestelling. Wacht dus niet langer en bestel uw voetbal tassen via onze webshop.

Voetbal tassen bedrukken

Kom met uw team professioneel voor de dag bij uw tegenstanders, andere verenigingen of op de trainingen met bedrukte voetbal tassen. Wij kunnen uw voetbal tassen bedrukken met uw gewenste opdruk. Niet alleen zijn onze tassen van uitstekende kwaliteit, maar tevens verzorgen wij een uitstekende en kwalitatieve opdruk van uw logo, boodschap of merk.

 Heeft u vragen met betrekking tot het bedrukken van voetbal tassen dan kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2019 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman