Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Stormvaste paraplu

Een stormvaste paraplu is erop gemaakt om geen hinder te ondervinden van harde windstoten. Er kan gebruik worden gemaakt van verschillende methoden om ervoor te zorgen dat de paraplu geen schade oploopt bij storm. Veel stormparaplu's beschikken over een aerodynamische vorm, of over een speciale mechaniek waardoor de paraplu zonder schade kan omklappen (en natuurlijk ook weer terug). In onze webshop vindt u ook diverse dubbellaagse (zogenaamde dual canopy) paraplu's. Doordat deze paraplu is opgebouwd uit twee lagen kan de lucht van onderaf ontsnappen en komt er geen druk op de paraplu. Ideaal!

Giftsdirect.nl beschikt over een mooie collectie stormvaste paraplu's. Ook als u op zoek bent naar een goedkope stormparaplu of juist een bijzonder exemplaar kunt u bij ons goed slagen. De meeste paraplu's zijn leverbaar in verschillende kleurstellingen. Daardoor vindt u in onze webshop altijd een paraplu in de uitstraling die u zoekt.

Stormvaste paraplu's bedrukken met logo

Giftsdirect.nl beschikt over een eigen drukkerij en kan uw paraplu's tegen een scherpe prijs voorzien van een opdruk met logo of tekst. Alle tarieven in onze webshop zijn inclusief een bedrukking in één kleur. Zo krijgt u alvast een goede indruk van de te verwachten kosten. Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor uw oplage en opdruk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Steeds streven wij naar hoge kwaliteit en een korte levertijd voor een scherpe prijs. 

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service
1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.
GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops