Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Spelletjes

Spelletjes bedrukkenDe leukste tijden beleeft u met uw familie. Een spelletjesavond zorgt voor plezier en is zeer vermakelijk. Spelletjes blijven door de jaren niet alleen zeer populair onder jongeren, maar tevens ouderen vermaken zich prima met spelletjes, waaronder kaarten, schaken of dammen.

Binnen onze groothandel heeft u nu de mogelijkheid om goedkoop diverse soorten spellen aan te schaffen, van meerdere spellen in 1-set tot speelkaarten, breinkrakers en beachsets. Bekijkt u eens rustig ons volledige overzicht en bestel uw spellen via Giftsdirect. 

Spelletjes bedrukken

Staat u binnenkort op een evenement of wilt u graag specifiek mensen bedanken met een gezelschapsspel dan is het een goed idee om uw spelletjes te bedrukken met uw eigen persoonlijke boodschap, merknaam of bedrijfslogo. Een spelletje met bedrukking is een leuk cadeau die iedereen graag wil ontvangen.

Ook de kleine breinkrakers met logo zijn ideaal om in te zetten tijdens evenementen of beurzen. Het voordeel is dat een breinkraker een leuk spelletje is die vaak bij mensen op de keukentafel verschijnt voor vrienden en familie. Een ideale manier om op een creatieve manier in te spelen via branding.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

De spellen groothandel van Nederland

Giftsdirect is de groothandel waar u eenvoudig, goedkoop en professionele spellen tegen zeer lage tarieven kunt afnemen. Het voordeel is dat wij tevens via onze drukkerij uw spellen goedkoop kunnen laten bedrukken. Wilt u graag meer informatie dan kunt u uiteraard contact opnemen. Indien u niet het gewenste spel in het bovenstaande overzicht kunt vinden en toch liever op zoek bent naar andere promotieartikelen, dan kunt u bij ons tevens uw stressballen bedrukken

© 2020 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman