RVS heupfles graveren

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod rvs heupfles graveren

Uw logo in de RVS heupflessen graveren: blijvend scherp en helder

Een heupfles wordt intensief gebruikt. Hij wordt vaak in een broekzak gestopt. Een bedrukking kan daardoor wat sneller gaan slijten. Kies daarom voor graveren. Een gravure wordt in de heuplessen gebrand. Dit gebeurt met behulp van een haarscherpe laser. Uw logo is op deze manier voor altijd zichtbaar, scherp en helder. Ook na veelvuldig gebruik en afwassen.

Wist u trouwens dat alle artikelen van RVS, metaal en aluminium het beste geschikt zijn om te graveren? Naast heupflessen graveren wij bijvoorbeeld ook sleutelhangers, bureauklokken, luxe pennen en powerbanks.

Laat uw RVS heupflessen graveren bij Giftsdirect: gegarandeerd de scherpste prijs!

Laat u uw RVS heupflessen bij Giftsdirect graveren dan kunt u rekenen op de scherpste prijs. Door onze jarenlange ervaring in de branche weten we precies waar we de producten het beste kunnen inkopen. Bovendien graveren wij de heupflessen in ons eigen atelier. Zo garanderen wij de beste prijzen. Daarnaast beloven wij uitstekende kwaliteit van zowel de fles zelf als de gravure. Wilt u hier ook van profiteren? Vraag dan vandaag nog een offerte aan!