Polo shirts bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod polo shirts bedrukken

Polo’s: zeer geschikte bedrijfskleding

Poloshirts zijn zeer geschikt als bedrijfskleding. Op beurzen en evenementen, in de horeca, op school, het zijn zomaar een aantal voorbeelden. De mogelijkheden zijn immers oneindig. Bijna iedereen vindt polo’s fijn om te dragen, een belangrijk basis ingrediënt voor bedrijfskleding! Wist u dat poloshirts naast bedrukken ook prima geborduurd kunnen worden? Een geborduurd logo geeft een wat professionelere uitstraling en straalt luxe uit. Wat voor techniek u ook kiest: wij zorgen ervoor dat uw opdruk perfect op de polo komt. Dit doen we in onze eigen kleding drukkerij. Zo garanderen wij kwaliteit van zowel de polo als de opdruk!

Wat moet u doen om de polo shirts te laten bedrukken?

Ziet u er tegenop om shirts te laten bedrukken omdat u niet weet wat u daarvoor moet doen? Dan kunnen we zeggen: dat is nergens voor nodig! U hoeft namelijk bijna niets te doen! Uiteraard moet u wel zelf de gewenste polo’s uitzoeken. Daarnaast hebben wij een digitale versie van uw logo of afbeelding nodig. Dat is eigenlijk alles wat u hoeft te doen!

Wij maken eerst een digitale proefdruk. Deze beoordeelt u. Voldoet de proefdruk aan uw wens? Dan starten we de productie! Makkelijk toch?