Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Originele relatiegeschenken

Bent u op zoek naar originele relatiegeschenken? Dan bent u bij Giftsdirect op het juiste adres. U vindt meer dan 10.000 originele producten in onze webwinkel. Bij ons kunt er voor kiezen uw cadeau te laten bedrukken met uw naam en logo, het is echter ook mogelijk om onbedrukte geschenken te bestellen. 

Een goed origineel relatiegeschenk is leuk om te geven én te krijgen. Het spreekt bovendien een brede doelgroep aan. Bijvoorbeeld doordat het een praktisch nut dient voor bijna iedereen of omdat het zich onderscheidt op kwaliteit en/of afwerking. Zeg nu eerlijk: u geeft toch liever geen geschenk dat achter in de kast verdwijnt? Op deze pagina verzamelen onze medewerkers originele relatiegeschenken die een brede doelgroep aanspreken. 

Uw eigen originele relatiegeschenken bedrukken, graveren en borduren met uw logo

Hoe mooi is het om leuke zomerse producten te bedrukken met uw naam en/of logo? Uw relaties gaan de zomerperiode massaal op vakantie naar diverse bestemmingen. Ziet u het al voor u? Een flesje zonnebrandcreme van uw bedrijf. Uw klanten denken zo regelmatig aan uw bedrijf én kunnen het zeer waarderen dat hun huid beschermd is dankzij uw zomerse relatiegeschenk.

Of denk eens aan kleine relatieschenken zoals zonneschermpjes in de auto of een drinkfles. Tijdens de reis naar de vakantiebestemming en de terugreis worden zulke producten zeer gewaardeerd. En hoe gaaf is het dat uw naam in zoveel verschillende plaatsen en landen gezien wordt?

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service
1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Unieke en bijzondere relatiegeschenken

Giftsdirect.nl begrijpt dat u op zoek bent naar een uniek relatiegeschenk dat uw logo met trots kan dragen. Bent u op zoek naar iets bijzonders? Wij denken graag met u mee. U mag altijd contact met ons opnemen voor suggesties. Onze bijzondere en originele relatiegeschenken zijn lang niet altijd duur - er zijn keuzes voor elk budget! Vindt u hierboven nog niet wat u zoekt en bent u nieuwsgierig naar ons volledige productassortiment? In onze webwinkel hebben wij ons assortiment gesorteerd in overzichtelijke categorieën.

Alle geschenken in onze webshop zijn geschikt om te bedrukken met uw eigen logo of tekst. Vooral bij textiel kunt u vaak ook kiezen voor borduren. Voornamelijk metalen (rvs) relatiegeschenken kunnen ook worden voorzien van een hoogwaardige gravure. We adviseren u graag in uw keuze voor bedrukken, graveren of borduren. 

» Bekijk alle relatiegeschenken

GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops