Originele relatiegeschenken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod originele relatiegeschenken

Uw eigen originele relatiegeschenken bedrukken, graveren en borduren met uw logo

Hoe mooi is het om leuke zomerse producten te bedrukken met uw naam en/of logo? Uw relaties gaan de zomerperiode massaal op vakantie naar diverse bestemmingen. Ziet u het al voor u? Een flesje zonnebrandcreme van uw bedrijf. Uw klanten denken zo regelmatig aan uw bedrijf én kunnen het zeer waarderen dat hun huid beschermd is dankzij uw zomerse relatiegeschenk.

Of denk eens aan kleine relatieschenken zoals zonneschermpjes in de auto of een drinkfles. Tijdens de reis naar de vakantiebestemming en de terugreis worden zulke producten zeer gewaardeerd. En hoe gaaf is het dat uw naam in zoveel verschillende plaatsen en landen gezien wordt?

Unieke en bijzondere relatiegeschenken

Giftsdirect.nl begrijpt dat u op zoek bent naar een uniek relatiegeschenk dat uw logo met trots kan dragen. Bent u op zoek naar iets bijzonders? Wij denken graag met u mee. U mag altijd contact met ons opnemen voor suggesties. Onze bijzondere en originele relatiegeschenken zijn lang niet altijd duur - er zijn keuzes voor elk budget! Vindt u hierboven nog niet wat u zoekt en bent u nieuwsgierig naar ons volledige productassortiment? In onze webwinkel hebben wij ons assortiment gesorteerd in overzichtelijke categorieën.

Alle geschenken in onze webshop zijn geschikt om te bedrukken met uw eigen logo of tekst. Vooral bij textiel kunt u vaak ook kiezen voor borduren. Voornamelijk metalen (rvs) relatiegeschenken kunnen ook worden voorzien van een hoogwaardige gravure. We adviseren u graag in uw keuze voor bedrukken, graveren of borduren. 

» Bekijk alle relatiegeschenken