Originele notitieboekjes

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod originele notitieboekjes

Heel veel originele notitieboekjes bij GiftsDirect!

Aan originele notitieboekjes geen gebrek. Wat dacht u bijvoorbeeld van een schrijfboekje met een houten kaft, een notitieboek en calculator in één, een boekje met ruimte voor doodles en kleurplaatjes of bijvoorbeeld een notitieblokje in de vorm van een telefoon? Het is maar een greep uit ons aanbod. Kijk maar eens rond in onze webshop. Heeft u een speciaal soort boekje in gedachten maar staat het niet tussen ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Wij gaan speuren naar uw specifieke wens en het lukt ons in 99% van de gevallen om het artikel voor u te vinden en bestellen!

Tip: bestel direct een volledig “kantoorpakketje” door bijvoorbeeld een bedrukte pen, powerbank of accentueerstiften bij het notitieboekje te voegen. Een leuk en bruikbaar cadeau voor uw relaties en een optimale promotiekans voor u!

Uw originele notitieboekjes voordelig besteld én snel geleverd!

Wist u dat wij superscherpe prijzen hanteren? U weet zeker dat u voordelig uit bent bij GiftsDirect. Dit kunnen wij garanderen door onze jarenlange ervaring, goede connecties en korte lijntjes. Doordat we het drukproces in eigen hand hebben kunnen we ook nog eens super snel leveren. Win-win voor u! Vraag vandaag nog een offerte aan en voor u het weet bent u uw originele notitieboekjes aan het uitdelen!