Origineel kerstgeschenk personeel

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod origineel kerstgeschenk personeel

Cielo wijnkoeler

Houten wijnset

Wijnkist

Wijnkist Jesolo

Wijnset in wijnkist

Kom origineel voor de dag voor uw personeel!

Het aanbod van kerstpakketten en originele kerstgeschenken is enorm. Wij kunnen ons voorstellen dat u door de (kerst)bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij onze webshop overzichtelijk ingedeeld en is het eenvoudig uw kerstpakket te bestellen.

Onder de categorie “kerstpakketten” geven we de pakketten in oplopende prijscategorie weer. U heeft al vanaf € 10,- een leuk kerst pakket. Uiteraard loopt de grootte van het pakket ook op. We werken volgens thema’s. U kiest een thema dat u aanspreekt of past bij uw bedrijf. De producten in het kerstpakket sluiten allemaal aan bij dit thema. Een feestje om te geven en al helemaal om te krijgen!

Zoekt u toch een origineel kerstgeschenk voor uw personeel dan hebben wij een ruim aanbod opgesteld op deze pagina. Vraag direct online een offerte aan en verras uw personeel met een origineel kerstgeschenk.

Hoe bestelt u uw originele kerstgeschenken voor uw personeel?

Uw originele kerstgeschenk bestellen gaat eenvoudig en snel online. Kies het gewenste pakket en vraag, met 1 klik op de knop, een vrijblijvende offerte aan. Wij sturen u een scherp aanbod op maat. Bent u tevreden met het aanbod? Dan zetten we de offerte om in een bestelling. Wilt u uw naam of logo op 1 of meerdere artikelen laten drukken? Dan sturen we u een gratis digitale proefdruk. Na goedkeuring hiervan beginnen we met het bedrukken.

Wist u dat wij bekend staan om onze supersnelle levering en vlijmscherpe prijzen? Profiteer hier ook van en vraag vandaag nog uw offerte aan!