Notitieboek ontwerpen

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod notitieboek ontwerpen

Notitieboeken: ons assortiment       

Wist u dat u voor het ontwerpen van een notitieboek kunt kiezen uit notitieboeken in alle soorten, maten en kleuren? Van rode notitieboeken met pailletten tot leren, zwarte notitieboeken en van gelinieerde notitieboeken in A4-formaat tot ongelinieerde notitieboeken in pocket-formaat. Er zit vast een notitieboek tussen dat voldoet aan al uw wensen! Afhankelijk van het doel waarvoor uw notitieboeken gebruikt worden, kunt u door middel van onze eenvoudige filter tool precies selecteren wat u zoekt.

Notitieboek ontwerpen met eigen logo

Bij GiftsDirect is het mogelijk uw notitieboek te ontwerpen door deze te laten bedrukken met uw logo. Wist u dat GiftsDirect een eigen drukkerij heeft? Zo kunnen we razendsnel schakelen en staan we open voor spoedaanvragen. Bedrukkingen zijn mogelijk in verschillende kleuren en in veel gevallen heeft u vrije keuze waar we uw logo bedrukken. Overigens kan het ook zijn dat u liever nog een kijkje neemt bij andere producten die eveneens uitermate geschikte relatiegeschenken zijn. Denk bijvoorbeeld aan onze schrijfmappen of kalenders en agenda’s

Meer informatie over een notitieboek ontwerpen?

Wilt u weten wanneer we uw bedrukte notitieboek kunnen aanleveren? Vraag vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door uw product te selecteren en uw wensen aan te geven. We gaan dan razendsnel voor u aan de slag en sturen u direct een scherpe offerte. Voor andere vragen over onze diensten neemt u het beste contact met ons op. We helpen u graag!