Notitieboek bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod notitieboek bedrukken

Notitieboek bedrukken: nét iets persoonlijker

Een notitieboek bedrukken met een logo of persoonlijke boodschap maakt dat het notitieboek waardevoller wordt. Als werknemer wordt het duidelijk dat de organisatie waarvoor hij of zij werkt, moeite doet om mooie artikelen beschikbaar te stellen. En dat wordt gewaardeerd! Anderzijds denkt de ontvanger van een relatiegeschenk net zo. Een fraai ontworpen artikel, met een mooi gedrukt logo, voelt écht aan als een geschenk van waarde dat ook nog eens functioneel is.

Een notitieboek bedrukken kan razendsnel

Doordat Giftsdirect gebruik maakt van een eigen drukkerij, kunnen we sneller schakelen dan menig ander. Dit heeft voor u als voordeel dat we ook meedenken bij spoedaanvragen. Andere voordelen zijn dat u zelf mag aangeven waar u uw bedrukking wenst en ook in het aantal kleuren bent u vrij. Voor het gemak krijgt u bij het aanvragen van een offerte alvast een prijsindicatie gebaseerd op bedrukking in 1 kleur. Dit maakt dat u in één oogopslag meteen zicht heeft op de kosten.

Toch liever ook eens andere notitieblokken bekijken? Bekijk dan ook onze:

Op zoek naar iets anders dan een bedrukt notitieboek?

Zo’n notitieboek…leuk, maar net niet? Giftsdirect heeft een groot aanbod aan verschillende kantoorartikelen. Misschien past een schrijfblok beter bij uw wensen? En wist u dat we ook correctbooks en agenda’s in ons assortiment hebben? Zoekt u iets dat u niet kan vinden in ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!