Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Notitieboek bedrukken voor een chique uitstraling

notitieboek bedrukkenSoms kan het best lastig zijn om een relatiegeschenk of schrijfblok te vinden dat voldoet aan alle wensen. Niet alleen hebben medewerkers voorkeuren, ook wanneer een notitieboek gebruikt wordt als relatiegeschenk moet het voldoen aan verschillende voorwaarden. Een notitieboek bedrukken is vaak dé oplossing: het geeft een chique uitstraling en dat werkt zowel voor uw medewerkers als voor de ontvanger van dit relatiegeschenk erg positief. Op Giftsdirect vindt u een ruim aanbod notitieboeken en elk notitieboek kan bedrukt worden.

Notitieboek bedrukken: nét iets persoonlijker

Een notitieboek bedrukken met een logo of persoonlijke boodschap maakt dat het notitieboek waardevoller wordt. Als werknemer wordt het duidelijk dat de organisatie waarvoor hij of zij werkt, moeite doet om mooie artikelen beschikbaar te stellen. En dat wordt gewaardeerd! Anderzijds denkt de ontvanger van een relatiegeschenk net zo. Een fraai ontworpen artikel, met een mooi gedrukt logo, voelt écht aan als een geschenk van waarde dat ook nog eens functioneel is.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service
1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Een notitieboek bedrukken kan razendsnel

Doordat Giftsdirect gebruik maakt van een eigen drukkerij, kunnen we sneller schakelen dan menig ander. Dit heeft voor u als voordeel dat we ook meedenken bij spoedaanvragen. Andere voordelen zijn dat u zelf mag aangeven waar u uw bedrukking wenst en ook in het aantal kleuren bent u vrij. Voor het gemak krijgt u bij het aanvragen van een offerte alvast een prijsindicatie gebaseerd op bedrukking in 1 kleur. Dit maakt dat u in één oogopslag meteen zicht heeft op de kosten.

Toch liever ook eens andere notitieblokken bekijken? Bekijk dan ook onze:

Op zoek naar iets anders dan een bedrukt notitieboek?

Zo’n notitieboek…leuk, maar net niet? Giftsdirect heeft een groot aanbod aan verschillende kantoorartikelen. Misschien past een schrijfblok beter bij uw wensen? En wist u dat we ook correctbooks en agenda’s in ons assortiment hebben? Zoekt u iets dat u niet kan vinden in ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!

GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops