Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Heupflessen

Heupflessen graverenZoekt u een leuke blikvanger voor uw onderneming? Dan zijn heupflessen met logo een ideale keuze om in te zetten als relatiegeschenk. De heupflessen zijn aangepast aan de vorm van het lichaam, zodat deze makkelijk in een zak of kledingstuk meegenomen kunnen worden.

Onze heupflacons zijn beschikbaar met diverse inhouden van 150ml tot 237ml en zijn uitgevoerd in RVS of aluminium.

Heupflessen bedrukken

Wist u dat wij de specialist zijn in het bedrukken en graveren van heupflessen? U ontvangt van ons betrouwbaarheid en een kwalitatief eindproduct tegen een zeer lage prijs. Doordat wij intern onze heupflessen kunnen bedrukken en/of graveren kunnen wij u zo snel mogelijk voorzien van uw eigen bedrukte heupflessen. Wilt u graag eerst meer informatie ontvangen omtrent het bedrukken en de diverse mogelijkheden dan kunt u uiteraard contact opnemen. Zoekt u liever een ander relatiegeschenk om te bedrukken? Bekijkt u dan ook eens onze sportflessen of bidons.

Heupflessen graveren

Ook lasergravure wordt direct binnen ons bedrijf met zorg uitgevoerd. Hierdoor kunnen wij uw producten niet alleen snel leveren, maar garanderen wij ook een uitstekende kwaliteit gegraveerde heupflessen. Wilt u uw zakenrelaties en klanten voorzien van een professioneel geschenk dan maakt een heupfles met gegraveerd logo of merknaam een prima indruk.

Heeft u vragen met betrekking tot het graveren van heupflessen. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot uw logo of positionering dan kunt u uiteraard eerst contact opnemen met onze klantenservice

GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2019 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman