Goedkope relatiegeschenken met logo

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod goedkope relatiegeschenken met logo

Bureauset

DIRLAM Fles

ELMER Paraplu

Puntenslijper en gum

Goedkope relatiegeschenken met logo – bedrukt in onze eigen drukkerij

Bij GiftsDirect kunt u terecht voor alle soorten geschenken. Van gadgets tot textiel en van promotieartikelen tot seizoensgeschenken. Unieke en persoonlijke cadeautjes voor een klein prijsje. Wie wil dat nu niet?

Wist u dat wij alle artikelen uit onze webshop bedrukken in onze eigen drukkerij? Daar heeft u voordeel van want zo houden we de prijzen superlaag en garanderen we de beste kwaliteit. Elk artikel heeft zijn eigen druktechniek. Afhankelijk van het materiaal kunnen we uw goedkope relatiegeschenken met logo bedrukken, graveren of borduren.

Tip: Kijk voor goedkope relatiegeschenken met logo ook onder het kopje “acties”. Elke maand bieden we een selectie van producten aan voor een speciale actieprijs.

Uw goedkope relatiegeschenken met logo binnen 5 – 7 werkdagen in huis

Heeft u de goedkope relatiegeschenken met logo op korte termijn nodig? Geen probleem met GiftsDirect. Wij leveren uw bestelling gemiddeld binnen 5 – 7 werkdagen na goedkeuring van de drukproef. Heeft u uw relatiegeschenken nog sneller nodig? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een spoedbestelling. Samen zorgen we ervoor dat u uw bedrukte artikelen op tijd in huis heeft!