Goedkope aktetassen

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod goedkope aktetassen

Goedkope aktetassen als promotiemateriaal

Doordat we goedkope aktetassen aanbieden is het ook zeer geschikt om te geven als promotie materiaal. Met de goedkoopste aktetas KEIN, met een vanaf prijs €0.49,-, kunt u gemakkelijk veel aktetassen gebruiken als promotiemateriaal. Vanwege de lage prijs kunt u gemakkelijk goedkope aktetassen geven aan een grote doelgroep. Hoe meer mensen een aktetas kunnen ontvangen, des te groter aantal mensen in aanraking komt met het bedrijf. Het is namelijk mogelijk om de aktetassen zelf te ontwerpen met eigen logo en tekst.

 

Aktetassen ontwerpen

Als u eenmaal een keuze heeft gemaakt uit de aktetassen kunt u gemakkelijk de wensen doorgeven. Er kan gemakkelijk een upload van een afbeelding worden gedaan en extra wensen door worden gegeven. Hoe leuk is dat? Uw zelfgemaakte aktetas. Tevens niet alleen leuk om te geven als promotiemateriaal. Het is namelijk ook zeer geschikt als relatie- of kerstgeschenk. Geen mand of kartonnen doos die na verloop van tijd niet meer wordt gebruikt, maar een aktetas die de mensen nuttig kunnen blijven gebruiken. Vul de aktes met cadeaus en u heeft een mooi en nuttig relatie- of kerstgeschenk.

 

Advies nodig?

Wilt u graag meer informatie over het materiaal of het ontwerp van de aktetassen? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We willen graag met persoonlijke hulp dat u niet voor verassingen komt te staan.