Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Goedkoop sokken bedrukken

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop sokken bedrukken met eigen logo of tekst. Door onze jarenlange ervaringen in bedrukkingen van relatiegeschenken, promotiemateriaal en textiel kunnen we vakkundig, snel en goedkoop sokken bedrukken. Kies hieronder het type sok uit en geef ons de wensen door via de productenpagina.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service
1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Hoe meer sokken, des te goedkoper

Vanaf 120 paar sokken per maat kunnen wij goedkoop sokken bedrukken. Hoe meer de aantallen, hoe scherper wij een offerte kunnen aanbieden. Mocht u dus op zoek naar goedkope relatiegeschenken met bedrukte sokken, vraag bij ons vrijblijvend een gratis offerte aan. We kunnen daarbij een gratis online proefdruk sturen. Zo voorkomen we dat u teleurgesteld bent over de bedrukte sokken. Bedenk dus goed of u eenmalig een grote order met bedrukte sokken wilt plaatsen. Mocht u namelijk goedkoop sokken willen bedrukken en gebruiken als promotiemateriaal, vraag uzelf dan af of hoe lang u het wilt gebruiken. Als u het de komende jaren wilt gebruiken kunt u er voor kiezen om voor nog meer aantallen te kiezen. Want hoe meer sokken, des te goedkoper de sokken bedrukt kunnen worden.

Zelf goedkoop sokken bedrukken

U bepaalt bij ons zelf het ontwerp van de sokken. U kunt dus uw eigen tekst bedrukken met logo. Leuk om te geven als relatiegeschenk of om bij het kerstpakket te geven. U zorgt niet alleen voor warme voeten maar ook voor vrolijke gezichten. U kunt ook goedkoop sokken bedrukken voor promotiedoeleinden. Deel sokken met uw eigen bedrijfslogo erop en trek op een ludieke manier de aandacht van mensen.

Vraag een offerte aan

Voor de meest scherpe prijs vragen we een offerte aan te vragen. We kunnen kijken naar de aantallen, gewenste ontwerp en gewenste leverdatum. Logische wijs heeft een offerte met spoed om snel te leveren een hogere prijs. Wees er dus op tijd bij. Mocht u de proefdruk toch willen veranderen kunnen we tijdig de wijzigingen aanbrengen en opnieuw een proefdruk aan u laten zien. Zo zorgen we er samen voor dat u de juiste sokken met ontwerp krijgt tegen een zo goedkope mogelijke prijs.

© 2021 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops