Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Geschenken personeel

Geschenken personeel

Bent u op zoek naar leuke geschenkartikelen of geschenkpakketten voor uw medewerkers? Dan bent u bij Giftsdirect in de juiste webshop! Van kleine cadeautjes tot luxe geschenken, van kerstpakketten tot picknickmanden én alles daartussenin vindt u in onze online winkel. Maak uw cadeau persoonlijk door het te laten bedrukken met een originele tekst, de naam van uw bedrijf of uw logo. Wij doen dit graag voor u!

Unieke geschenken voor uw personeel uitzoeken

Heeft u een speciale gelegenheid te vieren of wilt u uw medewerkers eens in het zonnetje zetten? Hoe leuk is het dan om met een speciaal, uniek of origineel relatiegeschenk te komen?! U vindt in onze webshop klassieke geschenken als klokken en horloges maar ook de meer aparte cadeaus zoals picknick- of barbecuesets, bad- en relaxsets en gereedschap. Heeft u al iets speciaals in gedachten en kunt u het niet vinden? Neem dan contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring en vele connecties in de sector kunnen we het gewenste artikel bijna altijd voor u vinden!

Kunt u tijdens het winkelen wel wat hulp gebruiken? Maak dan gebruik van onze online chatservice. Onze medewerkers zitten voor u klaar met raad en daad. Wij wensen u veel winkelplezier en straks veel blijdschap bij het geven van de geschenken aan uw personeel!

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service
1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.
GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops