Gepersonaliseerde geschenken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod gepersonaliseerde geschenken

Als je geschenken wilt personaliseren, is het belangrijk dat je een cadeau kiest dat waarde heeft en dat lang meegaat. Daarnaast moet het echt een praktisch gebruiksvoorwerp zijn. Ook moet het een artikel zijn dat je in kleine oplages kan laten bedrukken. Het lijkt ons niet vanzelfsprekend dat al uw medewerkers of relaties dezelfde naam hebben

Mooie, duurzame en langblijvende gepersonaliseerde geschenken zijn schrijf- of documentmappen, mokken, serviesgoed en tassen. Ook exclusieve relatiegeschenken zoals wijngeschenkenwoonaccessoires en geboortepakketten laten zich goed personaliseren.

Gepersonaliseerde geschenken bedrukken

Bij Giftsdirect kunt u alle artikelen in klein laten bedrukken. U ontvangt altijd eerst een digitale proefdruk, zodat u kunt zien of de naam goed geschreven staat. En of de naam op de juiste plek op het artikel staat. Het hele effect is weg als de naam half van het artikel afvalt. Zodra u de digitale proef heeft goedgekeurd, gaan wij uw geschenken bedrukken. Bij Giftsdirect werken we snel en persoonlijk! Wij laten alle geschenken in onze eigen drukkerij bedrukken. Daardoor kunnen we alle 10.000 artikelen razendsnel voorzien van de naam die u wilt. Bestel uw relatiegeschenken bij Giftsdirect en verras uw relaties met een gepersonaliseerd geschenk!