Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Gepersonaliseerde geschenken

Gepersonaliseerde geschenkenGepersonaliseerde geschenken zijn dankbare geschenken om weg te geven! Iedereen vindt het leuk om een mooi cadeau met zijn of haar naam te krijgen. Zeker als het geschenken van waarde zijn. Uit onderzoek blijkt dat mensen een gepersonaliseerd geschenk vaker en langer gebruiken dan niet gepersonaliseerde geschenken.

Als je geschenken wilt personaliseren, is het belangrijk dat je een cadeau kiest dat waarde heeft en dat lang meegaat. Daarnaast moet het echt een praktisch gebruiksvoorwerp zijn. Ook moet het een artikel zijn dat je in kleine oplages kan laten bedrukken. Het lijkt ons niet vanzelfsprekend dat al uw medewerkers of relaties dezelfde naam hebben

Mooie, duurzame en langblijvende gepersonaliseerde geschenken zijn schrijf- of documentmappen, mokken, serviesgoed en tassen. Ook exclusieve relatiegeschenken zoals wijngeschenken, woonaccessoires en geboortepakketten laten zich goed personaliseren.

Gepersonaliseerde geschenken bedrukken

Bij Giftsdirect kunt u alle artikelen in klein laten bedrukken. U ontvangt altijd eerst een digitale proefdruk, zodat u kunt zien of de naam goed geschreven staat. En of de naam op de juiste plek op het artikel staat. Het hele effect is weg als de naam half van het artikel afvalt. Zodra u de digitale proef heeft goedgekeurd, gaan wij uw geschenken bedrukken. Bij Giftsdirect werken we snel en persoonlijk! Wij laten alle geschenken in onze eigen drukkerij bedrukken. Daardoor kunnen we alle 10.000 artikelen razendsnel voorzien van de naam die u wilt. Bestel uw relatiegeschenken bij Giftsdirect en verras uw relaties met een gepersonaliseerd geschenk!

laagste prijs garantie
vanaf
5.51
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2019 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman