Eco Relatiegeschenken

Jaarlijks verdwijnen er netto 10 miljard bomen. De gevolgen hiervan voor mensen, dieren en het klimaat zijn rampzalig. Daarom investeert giftsdirect.nl graag in bomen. Hoe we dat doen? We laten voor elke artikel van een eco product* die bij ons besteld wordt een boom planten door treesforall.nl Dichtbij huis, maar ook verder weg met duurzame bosprojecten in ontwikkelingslanden. Wilt u ook graag meewerken aan een beter milieu kies dan bewust en schenk uw klanten eco vriendelijke relatiegeschenken. Wij laten uw boom planten door TreesforAll.nl vanaf € 550,- orderwaarde exclusief btw.

Wilt u graag bewust omgaan met het milieu? Dan passen Eco Relatiegeschenken goed bij u. Bij Giftsdirect besteden we hier graag aandacht aan. We hebben immers maar 1 wereld en daar moeten we zuinig op zijn. U vindt dan ook verschillende eerlijke, milieuvriendelijke en duurzame producten in onze webwinkel. Uw relaties of personeelsleden zullen vast en zeker blij worden van een eco vriendelijk cadeau. We hebben een breed assortiment duurzame relatiegeschenken. Van kleine promotieartikelen zoals pennen tot uitgebreide Fair & Share kerstpakketten. Van eco-notitieblokken tot bekers van bamboe Fiber. Kortom: genoeg keuze voor elke gelegenheid en prijsklasse!

Productaanbod eco relatiegeschenken

Uw Eco Relatiegeschenken bedrukken

Bij Giftsdirect kunnen we alles voorzien van een logo, bedrijfsnaam, persoonlijke tekst en ga zo maar door. Dus ook de producten van uw keuze kunnen wij naar uw wens personaliseren. Wat moet u hiervoor doen? U levert de gewenste tekst en of het logo digitaal aan. De rest doen wij! Wij maken eerst een proefdruk, die u kunt controleren. Daarna starten wij het proces van bedrukken. Makkelijk toch? Tot slot bezorgen wij uw eco relatiegeschenken met logo of tekst.

Nu kunt u genieten van het uitdelen! Het is immers altijd fijn om iets te geven. Ziet u de verrassing op het gezicht van de ontvanger al voor u? Zo’n cadeau zal nog lang in het geheugen blijven en daarmee ook uw naam! Zeker omdat deze op het product gedrukt is. Dat is het grote voordeel van relatiegeschenken bedrukken!

Eco promotieartikelen bestellen

GiftsDirect voorziet eco promotieartikelen van een logo of tekst naar keuze. Met een paar simpele stappen bestelt u de artikelen via de website. We leveren de artikelen dan razend snel op locatie (ca. 7-9 werkdagen). Bekijk het aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan.