Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenkenEr komt steeds meer aandacht voor duurzame en fairtrade producten. Mensen zijn zich meer en meer bewust van de belasting op het milieu en van uitbuiting van werknemers in verre landen. In ons aanbod van relatiegeschenken houden wij hier ook steeds meer rekening mee. Inmiddels vindt u in onze webwinkel dan ook een mooi aanbod aan duurzame relatiegeschenken.  Of u nu zoekt naar een uitgebreid cadeaupakket of naar kleinere promotionele artikelen, het eco relatiegeschenk van uw smaak zit er gegarandeerd bij.

Duurzame relatiegeschenken bedrukken

Het persoonlijke tintje maakt een relatiegeschenk juist bijzonder. Wij voorzien daarom het cadeau van uw keuze van uw naam, logo, een speciale tekst of een bijzondere datum. Dit doen wij in onze eigen drukkerij zodat we zeker weten dat we de kwaliteit leveren die u van ons gewend bent. Wat voor product u ook kiest, wij kunnen het bedrukken!

Gaat u bijvoorbeeld voor een eco-notitieblokje dan zorgen wij ervoor dat de opdruk van uw wens hier mooi op komt te staan. Zoekt u bijvoorbeeld een fair & share pakket uit dan kunnen wij de plank van duurzaam acaciahout bedrukken. Maar ook voor opdrukken op textiel, bijvoorbeeld tassen, draaien wij onze hand niet om.

Wij vinden het heel belangrijk dat uw zakelijke contacten zeer tevreden zijn met uw cadeau en besteden dan ook de grootste aandacht aan het samenstellen van uw bestelling. U hoeft zich dan alleen nog maar bezig te houden met het uitdelen van de cadeaus. Ziet u de verrassing op het gezicht van de ontvanger al voor u?

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service
1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops