Brievenbus kerstgeschenk

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod brievenbus kerstgeschenk

Houten hanger

Ons aanbod kerstgeschenken om op de post te doen

We hebben een divers assortiment kerstgeschenken. Op deze pagina hebben we slechts de artikelen weergegeven die per post verstuurd kunnen worden tijdens de kerstdagen. Filter gemakkelijk op prijs en kleur om een geschikt kerstgeschenk te vinden om op de post te doen. We hebben bijvoorbeeld geschenken voor kerst in de kleuren wit, grijs, rood, paars, groen, oranje, blauw, zwart en geel. Zo kunt u in veel gevallen kerstgeschenken vinden in de kleuren die passen bij het bedrijf, (sport)vereniging of andere instantie.

 

Kerstgeschenk per post versturen

Een kerstgeschenk per post versturen is natuurlijk niet heel persoonlijk. Echter biedt het in veel situaties wel als oplossing. Zo zijn er sinds de Corona pandemie in 2020 veel kerstgeschenken per post verstuurd naar thuiswerkers. Niet alleen personeel maar ook klanten werkten destijds veel thuis waardoor een kerstkado per post versturen de ideale situatie was. Het is namelijk belangrijk om uw blijk van waardering naar klanten, personeel of andere betrokkenen te laten zien. Een kleinigheidje biedt de mogelijkheid om de ontvanger te bedanken voor afgelopen jaar en met vertrouwen het nieuwe jaar tegemoet te zien.

 

Brievenbus kerstgeschenk bedrukken

Bij ons is het mogelijk om een brievenbus kerstgeschenk te bedrukken naar eigen wens. Geef uw wensen van bedrukking op de kleine kerstgeschenken gemakkelijk door via de productpagina. Dit kan door een bestand te uploaden of door de wensen via het opmerkingenveld naar ons toe te sturen. Zodra we de aanvraag met aantallen en de gewenste leverdatum hebben ontvangen gaan we gelijk aan de slag. Met een gratis digitale proefdruk waarborgen we de kwaliteit en weten we zeker dat de bedrukking voldoet aan uw verwachtingen. Zo bent u verzekerd van een professionele bedrukking en kunt een kerstgeschenk versturen van hoge kwaliteit!