Bedrukte relatiegeschenken

Een relatiegeschenk wordt pas echt persoonlijk met een opdruk. Hoe mooi is het om uw zakelijke contacten een aardigheidje te geven met een persoonlijke tekst erop? Daarnaast kunt u er uw bedrijfsnaam en logo op laten zetten. De ontvanger zal zo steeds weer even aan u en uw bedrijf denken. Het gevoel dat hij of zij had bij het uitpakken van het cadeau blijft nog lange tijd hangen, dit gevoel wordt weer geassocieerd met uw bedrijf. Een mooie win-win situatie!

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod bedrukte relatiegeschenken

Ruime keuze uit verschillende bedrukte relatiegeschenken

Heeft u al een specifiek artikel in gedachten? Of bent u nog op zoek naar het perfecte idee? Bij Giftsdirect vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Weet u wel wat voor thema u voor de cadeaus zou willen, maar nog geen specifiek product? U vindt op onze site diverse categorieën waardoor u snel bij het door u gewenste thema terecht komt. Denk bijvoorbeeld eens aan relatiegeschenken sport, verzorgingsproducten, of een presentje voor een kind. Keuze genoeg!

Gaat u het liefst voor praktische en bruikbare producten? En wilt u graag uw naamsbekendheid vergroten? Kijk dan eens bij de volgende relatiegeschenken: tassenpennenparaplu’s. Het voordeel van dit soort producten is dat uw naam op veel plekken wordt gezien. Op straat, in de winkel, op kantoor, en ga zo maar door.

De specialist in bedrukte relatiegeschenken!

Giftsdirect beschikt over een eigen drukkerij. Er zit geen derde partij tussen, hierdoor kunnen we snel drukken en leveren. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk. Daarom krijgt u van ons altijd eerst een gratis proefdruk. U kunt dan beoordelen of de opdruk voldoet aan uw wensen en eisen. Heeft u specifieke wensen, neemt u dan even contact op met onze klantenservice.