Beanie bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod beanie bedrukken

Irwin beanie

Level beanie

Een beanie bedrukken als relatiegeschenk

U kan met het bedrukken van een beanie een statement maken. Als bedrijf kunt u een beanie bedrukken met eigen logo en als kerstgeschenk geven. Tijdens de koude winterdagen zullen uw klantrelaties het bedrijf erg dankbaar zijn. U kan het ook informeler aanpakken en door een uitgesproken tekst op beanies te bedrukken. In informelere omgevingen zoals de sportclub zou een bedrukte beanie als ludiek cadeau worden gezien.

Muts versus beanie bedrukken

Wellicht zult u afvragen wat het verschil is tussen een muts en een beanie. Een beanie is in tegenstelling tot de muts een klein, modieus mutsje. Een beanie zou zorgen dat uw hoofd warm wordt gehouden tijdens koude winterdagen maar wordt voornamelijk gedragen als mode-item. Vele bekende mensen zoals voetballers en modellen zijn u al voorgegaan. Ze combineren graag een beanie met hun kledingstijl van die dag. Uw eigen beanie bedrukken is daarom ook ideaal om te combineren met de kledingstijl.

Hoe u een beanie kunt bedrukken

Uw beanie nonchalant dragen door het losjes te dragen? Bekijk dan de Level beanie. U kan er ook voor kiezen om het netjes omgevouwen boven de ogen te dragen zoals de Irwin beanie. Voor een ontwerp van de beanie is het dus belangrijk wat mensen te zien krijgen wanneer u de beanie los of strak op het hoofd draagt. Houdt er daarbij rekening mee voor de kleur waarin u beanie graag wilt laten bedrukken. Een felgele beanie met een voetbalclub met de clubkleuren rood-zwart is natuurlijk geen match. Uiteindelijk bepaalt u zelf natuurlijk wat u wilt, dat is het mooie aan het modeaccessoire beanie. U kunt bijvoorbeeld ook voor de beanie met COB LED kiezen, hierdoor valt u op de donker winterse dagen goed op.