Aluminium drinkflessen

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod aluminium drinkflessen

Aluminium bidon Charlotte

Aluminium drinkfles 400 ml

Aluminium drinkfles 600 ml

Aluminium drinkfles blauw

Aluminium fles 750 ml

BARRISTER Fles

DELBY Fles

Drinkfles Green tea

Grom aluminium sportfles

HENZO Fles

Heupfles 200 ml

Heupfles met 2 bekertjes

Heupfles met bekertjes

MENTO Fles

Metalen bidon 600 ml

Metalen drinkfles La Roda

RVS Heupfles Fresno

TUKEL Fles

Uw aluminium drinkflessen bedrukt in ons eigen atelier!

Wij beschikken over onze eigen drukkerij en graveeratelier. Daar profiteert u van. We garanderen namelijk de hoogste kwaliteit van zowel de bedrukking als de drinkfles. Bovendien kunt u rekenen op super scherpe prijzen! Dat is toch een ideale combinatie? Onze vakbekwame drukkerijmedewerkers weten precies welke druk- of graveertechniek het beste is voor welk materiaal. We adviseren u hier dan ook graag over. Ook na intensief gebruik  is uw logo nog super helder. Daar kunt u mee aankomen!

Wist u dat wij groothandel zijn in bedrukte relatiegeschenken, promotietextiel en gadgets? Zoekt u een cadeau, groot of klein, om weg te geven aan klanten of uit te delen op een beurs? U slaagt gegarandeerd bij GiftsDirect!

Bestel uw aluminium drinkflessen makkelijk en snel online

Online shoppen geeft u alle tijd en rust om uw fles uit te zoeken. Heeft u het gewenste exemplaar gevonden? Vraag dan, met 1 klik op de knop, een geheel vrijblijvende offerte aan. Stuurt u meteen uw logo mee? Wij maken dan een scherpe prijsopgaaf op maat. Bent u tevreden over ons aanbod? Maak dan uw bestelling definitief. Voordat we het productieproces starten, sturen we u eerst een digitale proefdruk. Zo beoordeelt u of het ontwerp voldoet aan uw wens. Eventuele aanpassingen kunnen we dan makkelijk en snel voor u uitvoeren. Na goedkeuring van de proefdruk starten we de productie. Dit gaat supersnel. Het duurt dan ook niet lang tot de bezorger met uw bedrukte aluminium drinkflessen op de stoep staat!

We wensen u alvast veel plezier met het uitdelen!

Bidon graveren


Bekijk ook eens: