Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Paassokken eigen ontwerp

Artikel nr. CU00014

Paassokken eigen ontwerp

Paassokken met logo naar eigen ontwerp! Levertijd 2-3 weken
» Lees meer over dit product

Bent u ook op zoek naar de laagste prijs?

Vraag geheel vrijblijvend de laagste prijs aan. Wij maken razendsnel een scherpe prijs voor u. Onderstaande prijzen zijn indicaties voor dit artikel zonder opdruk.

vanaf 120 paar € 5,69 per paar
vanaf 250 paar € 4,59 per paar
vanaf 500 paar € 3,79 per paar
vanaf 750 paar € 3,25 per paar
vanaf 1000 paar € 3,05 per paar
vanaf 2500 paar € 2,65 per paar

Binnen 1 minuut vraagt u een offerte aan
Wij maken gratis een vrijblijvende visual met uw logo van artikel Paassokken eigen ontwerp. Logo uploaden in eps, ai of pdf vector bestand.

Paassokken eigen ontwerp

Paassokken ontwerpen met uw logo en of tekst

U wilt uw eigen paassokken ontwerpen of laten ontwerpen? Dat kan bij Giftsdirect.nl  U wilt echt een eigen design paassokken? Ook geen probleem bij deze paassokken. Uw logo wordt ingeweven in de sokken en daardoor heeft u echt een geheel "Eigen sok"Paassokken zijn leuk om weg te geven aan uw klanten of personeel en lenen zich ook zeer goed voor een mailing naar uw klanten omdat zij kunnen worden verstuurd als brievenbus pakket.

Ontwerp voor paassokken laten maken

U kunt kiezen uit een van onze designs paassokken welke wij uiteraard ook naar uw bedrijfskleuren etc kunnen aanpassen. Wilt u echt een geheel eigen ontwerp? Wij kunnen dat voor u verzorgen maar u mag het ook laten doen door bijvoorbeeld uw reclamebureau. Paassokken zijn een vrolijk relatiegeschenk of promotieartikel en uw klanten zullen een glimlach op hun gezicht krijgen als zij de sokken in ontvangst nemen.

Gepersonaliseerde paassokken laten maken

Door een geheel eigen ontwerp paassokken te laten maken wordt het geschenk ook heel persoonlijk. Wat bijvoorbeeld een hele leuke optie is om een full colour bedrukte kaart aan de sokken te maken of een wikkel of sleeve om de sokken te maken. Hierdoor krijgen de sokken nog meer een eigen uitstraling.

 Schrijf als eerste een beoordeling

Velden met een * zijn verplicht.

De scherpste prijs met uw naam of logo

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor Paassokken eigen ontwerp met uw naam of logo. Heeft uw vragen? Neem contact op voor direct antwoord.

Direct advies via de livechat!
direct advies via livechat

© 2021 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman