Softshell kinderen

Softshell jas? ook voor uw kind! Om wij u graag een zo compleet aanbod mogelijk willen bieden,...

» lees meer informatie

Softshell jas? ook voor uw kind!

Om wij u graag een zo compleet aanbod mogelijk willen bieden, hebben wij ook softshell jassen voor kinderen in ons assortiment. Verschillende, kleuren, maten en modellen zodat u een goede keuze kunt maken. Deze softshell jassen voor kids zijn de ideale aanvulling op uw promotie textiel. Zo kan iedereen goed voor de dag komen. Deze softshell kinder jassen zijn te dragen voor zowel jongens als meisjes en een leuke en ideale aanvulling die tegelijkertijd zeer professioneel oogt.

Softshelljassen voor kinderen laten bedrukken

Natuurlijk is het mogelijk om ook uw softshell jassen in kindermaten te laten bedrukken. Voor de meest complete en professionele look tegen de scherpste prijzen. Bij Gifstdirect.nl hechten wij hier veel waarde aan. Vraag vrijblijvend een offerte aan, stuur daarbij ook uw logo of opdruk mee, en u ontvangt van ons naast een prijsopgave ook een gratis digitale proefdruk. Zo kan u precies zien welke kleur en welk formaat het beste voor u werken. Door onze snelle en persoonlijke service zullen wij u aan het perfecte model softshell jas helpen!

 

Kinder softshell jassen bedrukken met reclame

Wilt u de kinderen op een sportevenement van school of een schoolreisje laten lopen in een softshell jas met uw eigen logo? Ieder kind is hierdoor altijd goed herkenbaar. Door uw reclame op de jassen te drukken is uw logo altijd goed zichtbaar bij de leiding en andere bezoekers. Groothandel Giftsdirect.nl levert een ruim assortiment bedrukte kinder jassen uit voorraad. 

Ruime keuze bedrukte softshell jassen

Bedrukte kinder softshell jassen zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Wij hebben bijvoorbeeld bedrukte jassen in het rood, groen, oranje, blauw, zwart of wit. Iedere kleur jas is perfect met uw logo te bedrukken. Wij maken graag vrijblijvend een digitale proef van een bedrukt softshell jas met uw logo. Zo ziet u meteen hoe uw reclame op de jas komt te staan.

Bedrukte softshell jassen bestellen

Wilt u bedrukte softshell jassen bestellen? Dat is eenvoudig bij Giftsdirect.nl. Vraag de beste prijzen aan via onze site en wij maken u een scherpe aanbieding. Vervolgens maken wij een gratis digitale proef van de bedrukte jassen met uw logo en u ziet meteen hoe uw reclame staat op de jas. Als dit is wat u wilt zullen wij de jassen laten bedrukken voor u en meestal kunnen wij de jassen binnen 5-7 werkdagen na akkoord van de proef leveren. 

Softshell kinderjassen kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman