Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig
Correctbook

Correctbook

Correctbook als relatiegeschenk of promotieartikel Correctbook is een whiteboard in schrift vorm en is ideaal te gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel. Herbruikbaar papier stelt ons in staat om veel duurzamer met...

» lees meer informatie

Correctbook als relatiegeschenk of promotieartikel

Correctbook is een whiteboard in schrift vorm en is ideaal te gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel. Herbruikbaar papier stelt ons in staat om veel duurzamer met papier om te gaan, maar dat niet alleen. Correctbook is een sociale onderneming die zich inzet tegen wereldwijde analfabetisme. Met 10% van de B2B omzet stellen zij herbruikbaar schoolmateriaal beschikbaar in de sloppenwijken van Zuid-Afrika.

Bij uw Correctbook ontvangt u een marker in een penhouder aan het boek, 50 herbruikbare pagina’s en een binding waar de pagina’s in en uit kunnen. Verder wordt de productie duurzaam uitgevoerd in Europa, zonder Co2 uitstoot en planten wij net zoveel bomen als ons papierverbruik. Zoekt u toch liever een ander promotieartikel? Bekijkt u dan ook eens onze eco relatiegeschenken of onze duurzame relatiegeschenken!

 

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Correctbook bedrukken met uw logo

Correctbook is een perfect duurzaam en origineel relatiegeschenk. U kunt uw logo in 1 of meerdere kleuren laten bedrukken op deze herbruikbare boekjes. Wil u Correctbook laten bedrukken bij Giftsdirect.nl dan maken wij graag geheel vrijblijvend een gratis digitale proef voor u. U ziet dan meteen hoe u logo staat op deze boekjes. Bedrukte correctbook notitieboekjes besteld u razendsnel bij giftsdirect.nl. Zoekt u overigens ook nog bijbehorende presentatiemappen? Laat nu uw presentatiemappen bedrukken via onze groothandel.


« Terug naar de vorige pagina

© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops