Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Aluminium bidon Charlotte

Artikel nr. 571004

laagste prijs garantie

Leverbaar in de kleuren:

Aluminium bidon Charlotte

De aluminium bidon Charlotte is een goedkope aluminium bidon leverbaar in diverse kleuren, waaronder blauw, rood of grijs. De aluminium bidon heeft een inhoud van 600 ml en is ideaal te bedrukken met uw logo of naam. U kunt de bidon Charlotte al afnemen vanaf 50 stuks.
» Lees meer over dit product

Bent u ook op zoek naar de laagste prijs?

Vraag geheel vrijblijvend de laagste prijs aan. Wij maken razendsnel een scherpe prijs voor u. Onderstaande prijzen zijn indicaties voor dit artikel zonder opdruk.

vanaf 50 stuks € 2,47 p/st
vanaf 100 stuks € 2,38 p/st
vanaf 250 stuks € 2,29 p/st
vanaf 500 stuks € 2,20 p/st
vanaf 1000 stuks € 2,10 p/st

Ontvang een offerte met de "Laagste Prijs Garantie"

Aluminium bidon Charlotte

Aluminium bidons bedrukken

Giftsdirect is de groothandel in het bedrukken van bidons. Wij leveren diverse soorten aluminium bidons, waaronder de bidon van Charlotte. De Aluminium bidon Charlotte is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder grijs, rood en blauw en zeer geschikt voor sporten buiten de deur. Waaronder fietsen, hardlopen of fitnessen.

De aluminium bidon is voorzien van een gespoten metallic lak en kan voorzien worden van uw eigen bedrijfsreclame of logo. Wij kunnen deze bidons door middel van lasergravure voorzien van uw logo. De bidons worden per stuk verpakt met een eigen kartonnen doosje.

Goedkope bidons bestellen

U ontvangt bij ons staffelkorting op de aluminium bidons. Hoe meer bidons u aanvraagt hoe meer korting u krijgt op uw totaalprijs. Zo bespaart u op 1000 bidons meer dan € 0.37 cent korting per bidon ten opzichte van 50 bidons. Wilt u meer informatie over onze bidons of heeft u een speciaal verzoek? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Product specificaties

Afmeting: 21 x ø 7 cm
Drukformaat: 3 x 3 cm cm
Leverbaar in de kleuren:

De scherpste prijs met uw naam of logo

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor Aluminium bidon Charlotte met uw naam of logo. Heeft uw vragen? Neem contact op voor direct antwoord.

Direct advies via de livechat!
direct advies via livechat


© 2019 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman