Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig
Fruit bedrukken

Fruit bedrukken

Fruit bedrukken Graag met uw bedrijf, (sport)vereniging of andere instantie een gezonde omgeving creëren en ook nog eens werken aan de naamsbekendheid? Laat dan fruit bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam. Geschikt om de professionaliteit in de eigen...

» lees meer informatie

Fruit bedrukken

Graag met uw bedrijf, (sport)vereniging of andere instantie een gezonde omgeving creëren en ook nog eens werken aan de naamsbekendheid? Laat dan fruit bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam. Geschikt om de professionaliteit in de eigen sportkantine, bedrijfskantine of schoolkantine te verhogen. Fruit bedrukken met een logo is ook perfect om weg te geven als promotiemateriaal op grote schaal. Bijvoorbeeld op beurzen, open dagen of andere evenementen. Geef gemakkelijk uw wensen van bedrukking aan ons door via de productpagina en ontvang een gratis digitale proefdruk retour. Zo weten we zeker dat uw verwachtingen van het bedrukte fruit waar worden gemaakt. 

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Bedrukt fruit als relatiegeschenk of promotieartikel

Fruit met een logo zijn een uniek promotieartikel die erg goed zullen opvallen op evenementen en beurzen. Maar denk ook eens aan klanten in uw showroom of winkel. Schenk ze een lekker stukje bedrukt fruit met uw logo en u laat een fantastische indruk achter. Het zal ook een leuke give away zijn tijden bijvoorbeeld een sportdag, avondvierdaagse of ander sportief evenement.

Logo bedrukken op fruit

Uw logo wordt gedrukt met eetbare inkt speciale eetbare inkt die uiteraard 100% veilig is.  Wilt u uw logo op een appel of een sinaasappel laten bedrukken? Mail dan uw logo in eps of ai formaat en wij maken graag vrijblijvend een gratis drukproef voor u. U weet dan meteen hoe uw logo op het fruit komt te staan.

Appels bedrukken met logo

Een bedrukte appel is niet alleen leuk om te geven aan uw relaties maar ook nog eens een gezond geschenk. Bedrukte appels zijn in de meeste gevallen al leverbaar binnen 5-7 werkdagen nadat uw uw bestelling heeft geplaatst. Heeft u een evenement, een open dag of een beurs dan is een bedrukte appel met uw logo een leuk relatiegeschenk en zorgt voor extra promotie voor uw bedrijf. Wij bedrukken uw logo met eetbare inkt die 100% veilig is voor de gezondheid.

Sinaasappels met uw logo

Sinaasappels zijn niet alleen lekker maar ook een verfrissend tussendoortje. hoe leuk is het als u een sinaasappel kunt schenken met uw logo bedrukt. Naast direct drukken is het ook mogelijk om de sinaasappels te bestellen met een full colour bedrukte sticker.

Bedrukte bananen

Bananen lust iedereen wel. Een banaan met uw logo is ook nog eens een leuke give away en promotieartikel. Wij bedrukken bananen met uw logo al vanaf 100 stuks. 

Mandarijnen bedrukken met een logo

Ook mandarijnen zijn goed te bedrukken met een logo. Wij drukken het logo op een etiket waardoor het lijkt als of u een eigen merk mandarijnen heeft. Mandarijnen zijn niet alleen een gezond relatiegeschenk maar zijn ook leuk om weg te geven en te krijgen. Uw klanten zullen deze indruk niet snel vergeten, bovendien zijn bedruktemandarijnen een leuk promotieartikel of relatiegeschenk

Bedrukt fruit versturen naar uw relaties of personeel

De bedrukte appels kunnen per pakketdienst worden verstuurd naar uw relaties of personeel. Een promotieartikel met een zeer hoge reclamewaarde. De bedrukte appels, peren bananen of sinaasappels zijn een leuke en gezonde attentie voor uw klanten! De geschenkverpakkingen met 1 of meerdere bedrukte appels kunnen heel makkelijk individueel worden verstuurd naar uw relaties. Wij kunnen uw mailing van a tot z verzorgen. Geen probleem. Wij helpen u hier graag bij.. Mail ons uw logo en wij doen de rest. Van het bedrukken van het fruit tot het leveren van de pakketten aan de deur.

 


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops