Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Over Giftsdirect.nl

Bij Giftsdirect.nl vindt u een uitgebreid aanbod van bedrukte relatiegeschenken, premiums en andere promotieartikelen. Wij leveren vrijwel al onze producten razendsnel uit voorraad zowel bedrukte als onbedrukte realtiegeschenken. U heeft keuze uit ruim 10.000 artikelen.

Door onze jarenlange ervaring in de relatiegeschenken branche zijn wij een betrouwbare partner en wij staan voor service en persoonlijk contact. Onze enthousiaste professionals zoeken voor u een relatiegeschenk wat het best past voor uw actie, evenement of beurs. 

Wij beschikken over een eigen drukkerij waar wij alle relatiegeschenken razendsnel kunnen bedrukken en voorzien van uw logo of tekst.

Door onze nauwe samenwerking met fabrikanten in Europa en in het Verre Oosten kunnen wij diverse producten uit ons assortiment op maat gemaakt aanbieden. Uiteraard zijn de levertijden hiervoor wel langer maar hierdoor zijn wij in staat om tegen de aller scherpste prijzen te kunnen aanbieden.

Onze website is 24 uur per dag beschikbaar zodat u altijd kunt zoeken naar het meest geschikte relatiegeschenk voor uw onderneming. Heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt, laat het ons weten. Wij zoeken graag verder voor u!

Ons team is op werkdagen van 8:30 tot 17:00 aanwezig om u te woord te staan!

GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman