Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Zelf mondkapjes maken

Bij Giftsdirect.nl bent u geen schaar, oude stof en stofzuigerfilters nodig om zelf mondkapjes te maken. U geeft bij ons de wensen door, u krijgt een visuele proefdruk terug en de zelfgemaakte mondkapjes worden gemaakt. Vergeet dus het geknutsel aan mondkapjes en ontwerp u eigen professionele mondkapjes. Kies hieronder uit ons aanbod mondkapjes, geef uw ontwerp wensen door en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service
1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Zelf mondkapjes maken is nog nooit zo makkelijk geweest

Naast dat het maken van eigen mondkapje zeer tijdrovend is moet u ook niet vergeten dat het dragen van een mondkapje functioneel zijn. Hoe plaatst u de stofzuigerfilter goed? Hoe zorgt u ervoor dat de elastieken rondom uw oren perfect zitten? U zou namelijk zeer moedeloos worden wanneer het zelfgemaakte mondkapje niet perfect zit. Laat staan dat u er meerdere wilt maken. Pak het goed aan en ga zelf mondkapjes maken bij Giftsdirect.nl.

Hoe kunt u zelf mondkapjes maken?

Bij ons op de website kunt u kiezen uit voor welk mondkapje u gaat. Eenmaal de keuze gemaakt kunt u alvast nadenken over het ontwerp van je mondkapje. Dit kunt u op verschillende manieren doorgeven, u bepaalt. U kan via tekst onze wensen doorgeven waarna wij voor u aan het werk gaan. U kan er ook voor kiezen om een bestand te gaan uploaden. Maak via de computer of middels een foto van een schets op papier aan ons duidelijk wat u graag wilt. Hierdoor bent u de baas over de zelfgemaakte mondkapje.

Functionaliteit zelfgemaakte mondkapjes

Tot slot willen we u nog even wijzen op de gevaren als u toch met de schaar en naaimachine aan de slag gaat. De functie van een mondkapje is bedoeld om andere niet de kunnen besmetten. Uit onderzoek is gebleken dat officiële mondkapjes een drie keer effectievere werking hebben dan zelfgemaakte mondkapjes. Kies er daarom voor om zelf mondkapjes te maken bij Giftdirect.nl, veilig en naar uw eigen smaak!

© 2021 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman