Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Zelf mondkapjes maken

Bij Giftsdirect.nl ben je geen schaar, oude stof en stofzuigerfilters nodig om zelf mondkapjes te maken. Je geeft bij ons je wensen door, je krijgt een visuele proefdruk terug en de zelfgemaakte mondkapjes worden gemaakt. Vergeet dus het geknutsel aan mondkapjes en ontwerp je eigen professionele mondkapjes.

Zelf mondkapjes maken is nog nooit zo makkelijk geweest

Naast dat het maken van je eigen mondkapje zeer tijdrovend is moet je ook niet vergeten dat het dragen van een mondkapje functioneel zijn. Hoe plaatst je de stofzuigerfilter goed? Hoe zorg je ervoor dat de elastieken rondom je oren perfect zitten? Je zou namelijk zeer moedeloos worden wanneer je zelfgemaakte mondkapje niet perfect zit. Laat staan dat je er meerdere wilt maken. Pak het goed aan en ga zelf mondkapjes maken bij Giftsdirect.nl.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Hoe kun je zelf mondkapjes maken?

Bij ons op de website kun je kiezen uit voor welk mondkapje je gaat. Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt kun je alvast nadenken over het ontwerp van je mondkapje. Dit kun je op verschillende manieren doorgeven, jij bepaalt. Je kan via tekst onze wensen doorgeven waarna wij voor je aan het werk gaan. Je kan er ook voor kiezen om een bestand te gaan uploaden. Maak via je computer of middels een foto van je schets op papier aan ons duidelijk wat je graag wilt. Hierdoor ben jij de baas over je zelfgemaakte mondkapje.

Functionaliteit zelfgemaakte mondkapjes

Tot slot willen we je nog even wijzen op de gevaren als je toch met de schaar en je  naaimachine aan de slag gaat. De functie van een mondkapje is bedoeld om andere niet de kunnen besmetten. Uit onderzoek is gebleken dat officiële mondkapjes een drie keer effectievere werking hebben dan zelfgemaakte mondkapjes. Kies er daarom voor om zelf mondkapjes te maken bij Giftdirect.nl, veilig en naar jouw eigen smaak!

© 2020 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman