Wegwerp mondkapjes

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod wegwerp mondkapjes

Hygiene Masker

Wegwerp mondkapjes versus wasbare mondkapjes

Als u mondkapjes langer dan acht uur draagt of weer gebruikt nadat u het wegwerp mondkapje verkeerd hebt opgeborgen zijn de mondkapjes minder betrouwbaar. Druppels en bacteriën houdt u minder op afstand. Nu kunt u ervoor kiezen om een nieuw mondkapje te dragen of om een dus een wasbaar mondkapje in de wasmachine te doen. Kortom, de wegwerp mondkapjes zijn makkelijker in gebruik omdat u snel op een veilige manier mondkapjes kunt dragen.

Voordelen wegwerp mondkapjes

Het voordeel van wegwerp mondkapjes is voornamelijk dat u er geen ‘werk’ mee hebt. Na elk gebruik zal u het wasbare mondkapje telkens moeten wassen om vervolgens een keer te gebruiken. Een praktisch voorbeeld waarbij wegwerp mondkapjes uitkomst bieden zijn korte bezoeken aan bijvoorbeeld de supermarkt. Nadat u bij de supermarkt bent geweest, thuis bent gekomen en vervolgens naar een kledingwinkel wilt zult u toch het mondkapje moeten wassen. Hier biedt de wegwerpmondkapjes uitkomst.

Zijn wegwerp mondkapjes recyclebaar?

Ja, wegwerp mondkapjes zijn recyclebaar en dus herbruikbaar. Als de mondkapjes dus netjes worden opgeruimd zal het dus gerecycled kunnen worden. In ziekenhuizen is er tijdens het coronavirus zelfs op kort termijn massaal mondkapjes gerecycled. Tot het moment van ophalen van gebruikte mondkapjes tot gesteriliseerde mondkapjes nam 24 tot 48 in beslag. Thuis kunt u de mondkapjes bij het restafval gooien. Ook bij twijfel over papier of plastic op het mondkapje, het is altijd restafval Gooi het beslist niet in de wc, helaas is dit meermaals tijdens de eerste golf van het corona virus gebeurd.