Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Wegwerp mondkapjes

Zoals de naam al zegt kun je de wegwerp mondkapjes niet wassen en hergebruiken. Je zult denken dat je dan beter een wasbaar mondkapje kunt kiezen. Toch heeft een wegwerp mondkapje vele voordelen en is het gemakkelijk in gebruik.

Wegwerp mondkapjes versus wasbare mondkapjes

Als je mondkapjes langer dan acht uur draagt of weer gebruikt nadat je het wegwerp mondkapje verkeerd hebt opgeborgen zijn de mondkapjes minder betrouwbaar. Druppels en bacteriën houd je minder op afstand. Nu kun je ervoor kiezen om een nieuw mondkapje te dragen of om een dus een wasbaar mondkapje in de wasmachine te doen. Kortom, de wegwerp mondkapjes zijn makkelijker in gebruik omdat je snel op een veilige manier mondkapjes kunt dragen.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Voordelen wegwerp mondkapjes

Het voordeel van wegwerp mondkapjes is voornamelijk dat je er geen ‘werk’ mee hebt. Na elk gebruik zal je het wasbare mondkapje telkens moeten wassen om vervolgens een keer te gebruiken. Een praktisch voorbeeld waarbij wegwerp mondkapjes uitkomst bieden zijn korte bezoeken aan bijvoorbeeld de supermarkt. Nadat je bij de supermarkt bent geweest, thuis bent gekomen en vervolgens naar een kledingwinkel wilt zul je toch het mondkapje moeten wassen. Hier biedt de wegwerpmondkapjes uitkomst.

Zijn wegwerp mondkapjes recyclebaar?

Ja, wegwerp mondkapjes zijn recyclebaar en dus herbruikbaar. Als de mondkapjes dus netjes worden opgeruimd zal het dus gerecycled kunnen worden. In ziekenhuizen is er tijdens het coronavirus zelfs op kort termijn massaal mondkapjes gerecycled. Tot het moment van ophalen van gebruikte mondkapjes tot gesteriliseerde mondkapjes nam 24 tot 48 in beslag. Thuis kun je de mondkapjes bij het restafval gooien. Ook bij twijfel over papier of plastic op het mondkapje, het is altijd restafval Gooi het beslist niet in de wc, helaas is dit meermaals tijdens de eerste golf van het corona virus gebeurd.

© 2020 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman