Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Waterflessen

waterfles

Binnen onze webshop hebben wij speciaal voor u een overzicht opgesteld van diverse soorten waterflessen. U vindt in het overzicht een variatie van waterflessen met de meest vernieuwende designs, functionaliteiten en uiteraard verschillende formaten en kleuren.

De waterflessen worden gerealiseerd uit diverse materialen. Wilt u graag een goedkope waterfles dan is een kunststof waterfles vaak de geschikte keuze. Gaat u voor zeer hoogwaardige kwaliteit en wilt u liever een iets duurdere waterfles? Bekijkt u dan eens de aluminium waterflessen. Deze waterflessen kunnen wij tevens voorzien van uw eigen lasergravure. Mocht de geschikte waterfles niet in het onderstaande assortiment getoond worden, bekijkt u dan ook eens onze drinkflessen en bidons.

Waterflessen bedrukken

Zoekt u unieke waterflessen en wilt u deze laten bedrukken met uw eigen merknaam of bedrijfslogo? Wij kunnen uw logo voor een zeer laag tarief op uw waterflessen bedrukken. Wij beschikken over onze eigen professionele drukkerij, hierdoor kunnen wij uw waterflessen in een zeer korte periode bedrukken en naar u toe verzenden. Heeft u specifieke levertijden voor uw bedrukte waterflessen, bijvoorbeeld door een opkomend evenement, neemt u dan even contact op met onze klantenservice voor de diverse mogelijkheden.

Bedrukte waterflessen inzetten als marketing!

Heeft u een webshop of winkel in het verkopen van sport- of fitnessartikelen dan kunt u op een creatieve manier uw doelgroep benaderen. Geef een gratis bedrukte waterfles weg tijdens het voltooien van een winkelwagen boven een bepaald bedrag. Hierdoor stijgt niet alleen uw klanttevredenheid, maar uw bedrukte bidons worden ook nog eens verspreid onder uw doelgroep. Wacht dus niet langer en laat uw waterflessen bedrukken met uw eigen logo.

GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2019 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman