Waterfles bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod waterfles bedrukken

Aluminium bidon Charlotte

Aluminium fles 750 ml

Bidon met rietje

DELBY Fles

Drinkfles Green tea

Drinkfles tritan melkfles

HERILOX Fles

Heupfles 200 ml

Heupfles met bekertjes

Kunststof bidon

Kunststof drinkfles

MENTO Fles

Metalen bidon 600 ml

Metalen drinkfles La Roda

RPET bottle 500ml

RVS Heupfles Fresno

Trixie RVS sportfles

Waarom een waterfles bedrukken?

Allereerst is het goed om te benoemen dat een waterfles vooral functioneel is. Handig om genoeg water te blijven op kantoor of dorstlessend tijdens de sport. Een waterfles bedrukken heeft als extra voordeel dat u voornamelijk promoot. Uw bedrijf, sportvereniging of andere instantie komt telkens in het gezichtsveld van andere mensen. Daarnaast kunt u het voor sommige bedrijven zien als een stukje professionalisering. Een sportschool die eigen bedrukte waterflessen heeft zal een mooiere uitstraling krijgen wanneer iedereen met dezelfde waterfles loopt. Het versterkt het gevoel van een gemeenschap. Daarnaast is het leuk om als relatiegeschenk te geven of tijdens de kerst door het in een kerstpakket stoppen. 

 

Ons grote aanbod waterflessen

Al zeggen we het zelf, we hebben echt een leuk aanbod waterflessen. Heeft u bijvoorbeeld de opvouwbare drinkfles voetbal gezien? Leuk voor de kleine voetballiefhebbers tijdens een wedstrijd of training. Geen voetballiefhebber maar juist wintersportfanaat? Bekijk dan deze heupfles met twee bekertjes. Ideaal om te gebruiken voor een borreltje tijdens het koude winterweer. Naast deze noemenswaardige waterflessen hebben we ook de ‘normale’ waterflessen of doppers. Aluminium, rvs of een plastic waterfles; alle waterflessen hebben we in ons aanbod. We hebben dus altijd een waterfles die bij u past.

 

Mocht u vragen hebben over de bedrukking van de waterfles of graag advies willen hebben om een goede keuze te maken tussen het grote assortiment, u kunt gerust contact opnemen via onze contactpagina. Doordat we persoonlijke hulp bieden willen we u zo veel mogelijk op gemak brengen. U moet immers niet voor verassingen staan of tijdens het bestellen nog vragen hebben. Op deze pagina hebben we slechts een greep uit onze selectie laten zien. Op deze pagina ziet u ons complete aanbod waterflessen en bidons.