Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Waterdichte telefoonhoes

Een waterdichte telefoonhoes kan in heel veel situaties van pas komen, zowel in de regen als wanneer u de telefoon daadwerkelijk onder water wilt gebruiken. Een goede waterdichte hoes zorgt ervoor dat u uw telefoon echt altijd en overal kunt gebruiken. Dat biedt nieuwe mogelijkheden! Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Voor fietsers: gebruik uw smartphone in de regen, bijvoorbeeld in combinatie met uw bike mount
  • Voor badderaars: uw smartphone mee in bad zonder bang te zijn voor waterschade
  • Voor filmers of fotografen: onder water filmen of fotograferen zonder risico op schade

De hoesjes in onze webshop zijn spatwaterdicht of volledig waterproof. Houd hier rekening mee in het maken van uw keuze en de gewenste toepassing van het product. De hoesjes zijn geschikt voor de meeste smartphones van een normaal formaat. De exacte afmetingen staan bij elk product vermeld.

In een waterdicht telefoonhoesje kunt u uw touchscreen gewoon blijven gebruiken!

 

Waterdicht hoesje als relatiegeschenk

Een goed relatiegeschenk voldoet aan een aantal voorwaarden. Is een product leuk om te geven en te krijgen, handig om te hebben en is het onwaarschijnlijk dat iemand het product al bezit? Dan weet u zeker dat u een goede keuze heeft gemaakt. Een waterproof smartphonehoesje voldoet aan alle drie de voorwaarden. Alle hoesjes in onze webshop zijn geschikt om te bedrukken met uw eigen logo of tekst. Met uw eigen opdruk komt uw bedrijf keer op keer onder de aandacht. Stuur uw ontwerp mee met uw vrijblijvende offerte-aanvraag en u ontvang van ons gratis een digitale proefdruk.

Een waterdicht telefoonhoesje wordt vaak niet intensief gebruikt, maar wordt bewaard voor de juiste situaties en gelegenheden. De hoesjes zijn goedkoop in aanschaf en kunnen herhaaldelijk worden gebruikt. Voor een kleine investering komt uw bedrijf dus keer op keer onder de aandacht. 

» Bekijk alle telefoonhoesjes

Waterdichte tablethoes

Misschien heeft u het al gezien: u vindt op deze pagina niet alleen hoesjes voor smartphones, maar ook voor tablets. Deze zijn geschikt voor iPads en Android tablets van diverse formaten. Wilt u zeker weten of een (spat)waterdichte etui voor iPad ook geschikt is voor uw tablet? Bekijk dan in de specificaties de exacte afmetingen van de hoes. In de productomschrijving vindt u meestal ook de grootte van de opening.

GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2019 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman